A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.

Új villamosenergia igény

Új villamos energia igény jelentkezik ott, ahol ez ideig nem volt áramszolgáltatás (nem volt korábban mérőszekrény kialakítva, és abban a mérőberendezés felszerelve, illetve nem volt adott valamennyi feltétel az épület villamos hálózatra csatlakozásához).

Mit kell tennie, hogy Ön is igénybe vehesse mindezeket?

Az alábbiakban az igénylés és a megvalósítás folyamatáról olvashat információkat.

  1. Javasoljuk, tervezze meg, mérje fel, hogy milyen villamos energia teljesítményre van, illetve lesz szüksége a jövőben. Ehhez nyújt segítséget táblázatunk, mely az Ön háztartásában is előforduló villamos berendezések teljesítmény igényéről ad tájékoztatást. A meghatározáshoz célszerű igénybe venni partnerszerelőink segítségét, akik készséggel állnak rendelkezésére. Ha kíváncsi arra, hogy az Ön településen kik a kivitelezői partnereink, kattintson ide.
  2. Vegye fel a kapcsolatot egy szakemberrel a listánkban megjelölt partnerszerelők közül, hiszen a mérőhely és a villamos hálózatra csatlakozás kialakítását az Ön megbízásából partnerszerelő végzi el Társaságunk műszaki előírásai szerint. A partnerszerelő árajánlatot ad Önnek a villamos csatlakozás, illetve a mérőberendezés, ha még szükséges a belső hálózat kialakításának költségeiről. A pontosított teljesítmény igény és a helyszíni felmérés után Társaságunk meghatározza a megvalósíthatóság műszaki-gazdasági feltételeit, és ennek alapján elkészítjük az Ön részére ajánlatunkat.
  3. Ha a partnerszerelő a kivitelezési munkákat elvégezte, illetve készre jelentette azt Vállalatunk felé, akkor szükséges az egyeteme szolgáltatói szerződéskötéshez a következő adatlapokat a partnerszerelő segítségével kitölteni. A következő segédlet az adatlapok kitöltésben segíti Önöket. Kérjük Önöket, kísérjék figyelemmel a III. pontban leírtakat is.
  4. A szerződéskötés és a mérőhely készre jelentését követő 8 napon belül a sikeres műszaki átadás esetén megtörténik az Ön új felhasználási helyének bekapcsolása a garantált szolgáltatásunk részeként.
  5. A villamos hálózatra csatlakozás díjtételéről szóló számlát ezt követően továbbítjuk az Ön postai címére.


Ha ismertetőnk nem ad választ valamennyi kérdésére, akkor további tájékoztatást kérhet a villamos energia igény kielégítésének műszaki-gazdasági feltételeiről.

  • írásban: 1439 Budapest Pf. 700.

Milyen feltételek érvényesek az új bekapcsolásokra?