A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.

NKM ENERGIA ZRT. VILLAMOS ENERGIA EGYETEMES SZOLGÁLTATÓI ÜZLETSZABÁLYZAT TERVEZET

Tisztelt Ügyfelünk! 
 
A villamos energiáról szóló 2007. évi LXXXVI. törvény egyes rendelkezéseinek végrehajtásáról szóló 273/2007. (X. 19.) Korm. rendelet 51. §-ában foglaltak végrehajtása érdekében az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. ezúton teszi közzé Villamos Energia Egyetemes Szolgáltatói Üzletszabályzatának tervezetét, amely korrektúra jelek segítségével mutatja be az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. jelenleg alkalmazott Villamos Energia Egyetemes Szolgáltatói Üzletszabályzatához képesti változtatásokat. A módosítások egy része jogszabályi rendelkezéseken alapul, amelyek Társaságunkat is kötik, így az ilyen rendelkezések megváltoztatására nincs lehetőség. Ezen túlmenően a tervezetben az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. által alkalmazott működési gyakorlat tapasztalataiból eredő pontosítások, technikai jellegű módosítások szerepelnek.

Amennyiben a tervezettel kapcsolatban észrevétele van, úgy azt az NKMEuzletszabalyzat@mvm.hu e-mail-címre küldött üzenettel teheti meg a jogszabályi előírásokkal összhangban 2020. december 15. napjáig.

Felhívjuk a szíves figyelmét, hogy a tervezet nem módosított (nem korrektúrázott) részeit a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal a korábbiakban jóváhagyta, ezen szövegrészek a jelenleg hatályos üzletszabályzatunk részét képezik, kérjük ezért, hogy a módosításokkal nem érintett részekre ne tegyen észrevételt.  

A megküldött észrevételek a jóváhagyásra jogosult Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal részére – az üzletszabályzat módosításának jóváhagyására irányuló eljárás keretében – benyújtásra kerülnek. 
 
Közzététel: 2020. november 25.
 
NKM Energia Zrt. 
 
 
Villamos Energia Egyetemes Szolgáltatói Üzletszabályzat tervezetét tartalmazó fájlok: 

törzsszöveg.PDF
mellékletek.PDF
függelékek.PDF