A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.

MVM NEXT ENERGIAKERESKEDELMI ZRT. EGYETEMES VILLAMOSENERGIA-SZOLGÁLTATÓI ÜZLETSZABÁLYZAT-MÓDOSÍTÁS TERVEZET

Tisztelt Ügyfelünk! 
 
A villamos energiáról szóló 2007. évi LXXXVI. törvény rendelkezéseinek végrehajtásáról szóló 273/2007. (X. 19.) Korm. rendelet 51. §-ában foglaltak végrehajtása érdekében az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. ezúton teszi közzé egyetemes villamosenergia-szolgáltatói üzletszabályzatának tervezetét, amely korrektúra jelek segítségével mutatja be az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. jelenleg alkalmazott Villamos Energia Egyetemes Szolgáltatói Üzletszabályzatához képesti változásokat. A tervezet a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal által H 1436/2021. számon kiadott határozat végrehajtásához szükséges módosításokat, kiegészítéseket, továbbá a Társaságunk által alkalmazott működési gyakorlat tapasztalataiból eredő pontosításokat tartalmaz. A módosítások egy része jogszabályi rendelkezéseken alapul, amelyek Társaságunkat is kötik, így az ilyen rendelkezések megváltoztatására nincs lehetőség.
 
Amennyiben a módosítással érintett rendelkezésekkel kapcsolatban észrevétele van, úgy azt az mvmnextuzletszabalyzat@mvm.hu  e-mail-címre küldött üzenettel teheti meg 2021. július 27. napjáig.
 
Felhívjuk a szíves figyelmét, hogy a tervezet nem módosított (nem korrektúrázott) részeit a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal a korábbiakban jóváhagyta, ezen szövegrészek a jelenleg hatályos üzletszabályzatunk részét képezik. Kérjük, a módosításokkal nem érintett részekre ne tegyen észrevételt.  

A megküldött észrevételek a jóváhagyásra jogosult Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal részére – az üzletszabályzat módosításának jóváhagyására irányuló eljárás keretében – benyújtásra kerülnek.  

Közzététel: 2021. július 7.
 
MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. 

 
Egyetemes villamosenergia-szolgáltatói üzletszabályzat-módosítás tervezetét tartalmazó fájlok: 

törzsszöveg.PDF
mellékletek.PDF
függelékek.PDF