A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.

Időpontfoglalás

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI IRODÁINK IDŐPONTFOGLALÁSSAL LÁTOGATHATÓK!

Ezen az oldalon AZON FELHASZNÁLÁSI HELYEK ÜGYINTÉZÉSÉHEZ FOGLALHAT IDŐPONTOT, amelyeknek már 2021.  szeptember 1. előtt is az MVM Next volt az áramszolgáltató, NEM AZ ELMŰ-ÉMÁSZ KÜLDTE A SZÁMLÁKAT

A 2022. augusztus 1-jei árváltozás miatt rendkívüli lehetőséget biztosítunk a mérőállás bediktálására 2022. július 26-a és augusztus 5-e között. Azon ügyfelek is megadhatják a mérőállásukat, akiknek nem most van a diktálási időszaka, vagy az energiaszolgáltató állapítja meg a számlákban elszámolt havi részmennyiséget.
 
Kérjük, ügyeljen rá, hogy tényleges mérőállását pontosan diktálja be. Az eddigi fogyasztásától jelentősen eltérő mérőállást a számlázás során felülvizsgálhatjuk, és módosíthatjuk a hálózati elosztó leolvasása alapján.
 

A gördülékeny ügyintézés érdekében

  • érkezzen pontosan, munkatársunk a lefoglalt időpontban fogadja Önt az irodában
  • a foglalás 20 percre szól - ha nem végeznénk, a beadott kérésekre írásban válaszolunk
  • egyedül érkezzen, kísérő nélkül
  • hozza magával a szükséges igazolványokat és dokumentumokat, ha más nevén van a szerződés, meghatalmazást is, valamint a  szükséges formanyomtatványokat kitöltve.
  • Irodáink nyitvatartásáról itt tájékozódhat

 

Időpontfoglalás a Budapest, Fiumei úti MVM OtthonPont tanácsadójához (napelem, MVM Biztosítások, e-autóhoz való mobiltöltő)

 

 

Ügyfélazonosítás

Kérjük, az intézni kívánt ügynek megfelelően válassza ki, hogy mely adataival azonosítja magát:

személyes adatok: áramhálózat, illetve amennyiben nincs még áramszolgáltatásra vonatkozó szerződése

áramfelhasználói adatok: áramszolgáltatás

Személyes adatok
Áramfelhasználói adatok
*Név:
*Születési név:
*Anyja neve:
*Születési hely:
*Születési dátum:
Telefonszám:
*E-mail-cím:
Lakcím