Gázfogyasztás csökkentés egyszerűen

0001.01.01

 

Tervezzen előre! Tegye okossá és hatékonyabbá konvektorát!

Jelentős fűtési energiát spórolhat, ha konvektorhoz egyszerűen csatlakoztatható vezérlőeszközzel és termosztáttal – akár távolról is – szabályozni tudja otthona fűtését. Így ott és akkor lesz meleg otthonában, ahol és amikor Ön szeretné. Mindehhez most kivételes árkedvezményt adunk.

Érdekel

 

 

 

Mit nyerhet a konvektor vezérlésével?

  • Gázfogyasztás csökkentése: a konvektorok szabályozásával jelentős energiamegtakarítást érhet el, ezáltal csökkentheti fűtési kiadásait, ha a termosztáton saját életvitelének megfelelően állítja be a fűtési ciklusokat. Az eszköz programozhatóságának köszönhetően átlagos évi gázfelhasználásának akár 15%-a is megtakarítható.
  • Szabályozhatóság: ezentúl konvektorát digitális termosztáton vagy akár mobilapplikáción keresztül is irányíthatja.
  • Kényelmes, meleg otthon: igényei szerint, egyszerűen beállíthatja, hogy a nap mely szakaszában hány fok legyen a konvektorral fűtött helyiségekben.
  • Egyszerű, gyors és biztonságos beszerelés: semmilyen beavatkozást, szétszerelést nem kell végezni a konvektoron, a használati leírás alapján szakember nélkül is beüzemelhető.

 

Mindehhez most jelentős árkedvezményt adunk.

Érdekel

 

 

 

Mutatunk erre egy példát:

Péter 15%-kal csökkentette gázfogyasztását


Péter egy 81 négyzetméteres lakásban él feleségével és kislányával. 2,5 szobás otthonukban összesen 3 db konvektor található, és mindháromnál bevezették a konvektoros vezérlést (KonvekPRO és termosztát használatával). Egy év távlatában a korábbi fogyasztásuk 15%-át sikerült megspórolni.

Szeretné megtudni, hogy mennyibe kerülne ez Önnek?

Ajánlatot kérek

 

Kényelmi fokozattól függően két csomag közül választhat

 

Ha szobatermosztáton szeretné kezelni az eszközt

Válassza a Basic csomagot, ha csak az otthonában, a szobatermosztátról szeretné szabályozni a fűtést!

 

Basic csomag tartalma:

 

  • 1 db programozható szobatermosztát és RF adó-vevő
  • 1 db KonvekPRO 1 db konvektor vezérléséhez

Csomag ára: 26 000 Ft

Kedvezményes ár: 11 000 Ft

Ajánlatot kérek

Ha mobilapplikációval is szeretné szabályozni a fűtést

Válassza a Wifi csomagot, ha mobilappról, azaz távolról is szeretné szabályozni a fűtést!

 

Wifi csomag tartalma:

 

  • 1 db programozható, wifi szobatermosztát és RF adó-vevő
  • 1 db KonvekPRO 1 db konvektor vezérléséhez

Csomag ára: 39 000 Ft

Kedvezményes ár: 19 000 Ft

Ajánlatot kérek

 

 

konvektor okosításA 3 lépésben

 

Személyre szabott ajánlat

Készítsen egy személyre szabott ajánlatot kalkulátorunk segítségével! Ha a kalkuláció alapján szívesen megvásárolná a terméket, adja meg adatait és töltse le az energiahatékonysági nyilatkozatot.

Aláírás

A letöltött nyilatkozatot írja alá elektronikusan az ügyfélkapun keresztül (AVDH), vagy nyomtassa ki, és szkennelve / fotózva küldje vissza a konvektor@mvm.hu e-mail-címünkre. Ezt követően küldjük Önnek az utalványkódot a kedvezményes vásárláshoz.

Vásárlás és beszerzés

Az e-mailünkben megadott linken keresztül tudja megvásárolni a kedvezményes terméket, amely ezt követően futárszolgálattal érkezik Önhöz. A részletes útmutató alapján könnyedén be tudja szerelni az eszköz(öke)t.

 

 

 

Személyre szabott ajánlat készítése

Kalkulátorunk segítségével pár perc alatt kiszámolhatja személyre szabott, kedvezményes ajánlatát! Érdemes sietni, mert a kedvezményes termékek a készlet erejéig érhetők el.

 

konvektorform

Árképzéshez szükséges adat

Kérjük, hogy jelölje (pipálja) be az alábbi "Nem vagyok robot" szöveg előtt lévő négyzetet! Amennyiben képes feladványt kap, kövesse a megjelenő utasítást!

A megadott adatok alapján az Ön személyre szóló, kedvezményes ajánlata

HUF
HUF
HUF
HUF/év
HUF/év

A kedvezményes ajánlat igénybevételéhez, kérjük, adja meg adatait, és a Küldés gombra kattintva elküldjük e-mailben az Ön számára készített energiahatékonysági beruházáshoz kapcsolódó nyilatkozatot.

A csatlakozási nyilatkozat elküldéséhez minden szükséges mezőt ki kell tölteni, a Küldés gomb csak abban az esetben lesz aktív.

Gyakori kérdések

0001.01.01

Segítünk választ találni a kedvezményes ajánlattal kapcsolatos kérdéseire.

 

Mire való a kalkulátor, hol láthatom benne a jövőbeni esetleges megtakarításom mértékét?

Kalkulátorunk segítségével pár perc alatt kiszámolhatja személyre szabott, kedvezményes ajánlatát.  Az adatok megadását követően megjelenítjük a választott csomag(ok) kedvezményes árát, az éves gázfogyasztás költségét és az egy év alatt várható megtakarítás összegét.

Mit kell tennem ahhoz, hogy kedvezményes ajánlatot kapjak?

Készítsen egy személyre szabott ajánlatot kalkulátorunk segítségével! Ha a kalkuláció alapján szívesen megvásárolná a terméket, adja meg adatait és töltse le az energiahatékonysági nyilatkozatot. A letöltött nyilatkozatot írja alá elektronikusan az ügyfélkapun keresztül (AVDH), vagy nyomtassa ki, és szkennelve/fotózva küldje vissza a konvektor@mvm.hu e-mail-címünkre. Ezt követően küldjük Önnek az utalványkódot a kedvezményes vásárláshoz.

Ki élhet a vásárlási kedvezménnyel?

Minden gázkonvektorral rendelkező, lakossági ügyfelünk igénybe veheti a kedvezményt, aki a kalkulációt követően kitöltötte, aláírta és visszaküldte számunkra az energiahatékonysági nyilatkozatot. Érdemes azonban sietni, mert a kedvezményes termékek a készlet erejéig érhetők el.

Mi az az energiahatékonysági nyilatkozat?

Az energiahatékonysági nyilatkozat aláírása (hitelesítése) szükséges a kedvezményes vásárlás igénybevételéhez. A nyilatkozatban jelölnie kell, hogy korábban már részesült-e ilyen típusú pénzügyi támogatásban energiahatékonysági beruházás megvalósításához. A nyilatkozat aláírását (hitelesítését) meg lehet tenni online ügyfélkapus hitelesítés segítségével (AVDH) vagy a nyilatkozat kinyomtatásával és kézzel való aláírásával. Ez utóbbi esetben kérjük, hogy az aláírt nyilatkozatot beszkennelve, lefotózva továbbítsa a konvektor@mvm.hu e-mail-címre.

Milyen lépésekből áll az elektronikus aláírás, az ügyfélkapus ADVH-hitelesítés?

Az elektronikus aláíráshoz Ügyfélkapu-regisztráció szükséges.  Ha ez rendelkezésre áll, nyissa meg ezt az oldalt: https://magyarorszag.hu/szuf_avdh_feltoltes. Jelentkezzen be, és töltse fel az aláírandó PDF-dokumentumot, vagy húzza a „Húzza ide” feliratú mezőre. Válassza ki a „Hiteles PDF” lehetőséget a „Hitelesítés” menüpont alatt. Ezek után fogadja el az AVDH ÁSZF-et a jelölőnégyzet kipipálásával, és kattintson a „Feltöltés” gombra. Az oldalon megjelenő „Azonosításra visszavezetett dokumentum hitelesítése”  felirat alatt találja  a „Letöltés” gombot. Kérjük, a letöltött dokumentumot küldje el számunkra a konvektor@mvm.hu e-mail-címre.

Milyen további lépésekre van szükség a vásárláshoz?

Az Ön által aláírt, visszaküldött energiahatékonysági nyilatkozat ellenőrzését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot, és elküldjük az utalványkódot a kedvezményes vásárláshoz. Az e-mailben megadott linken keresztül tudja majd megvásárolni a kedvezményes terméket, amely ezt követően futárszolgálattal érkezik Önhöz. A részletes útmutató alapján könnyedén be tudja szerelni az eszköz(öke)t.

Hova forduljak, ha még kérdésem van pl. a kedvezménnyel kapcsolatban?

Kérjük, küldje el a kérdését a konvektor@mvm.hu e-mail-címre.

Hova forduljak, ha a termék működésével, beszerelésével kapcsolatban van kérdésem?

Kérjük, tájékozódjon a https://konvekpro.hu/ oldalon.