Gázszámlacsökkentés egyszerűen

0001.01.01

 

Tervezzen előre! Tegye okossá és hatékonyabbá konvektorát!

Jelentősen csökkentheti gázfogyasztását, ha konvektorhoz egyszerűen csatlakoztatható vezérlőeszközzel és termosztáttal – akár távolról is – szabályozni tudja otthona fűtését. Így ott és akkor lesz meleg otthonában, ahol és amikor Ön szeretné. Mindehhez most kivételes árkedvezményt adunk.

Érdekel

 

 

 

Mik az előnyei a konvektorvezérlésnek?

  • Csökkentheti gázszámláját: ha a termosztáton saját életvitelének megfelelően állítja be a fűtési ciklusokat, jelentős energiamegtakarítást érhet el, ezáltal mérsékelheti gázszámláját. Az eszköz programozható, így otthona átlagos éves gázfelhasználásának akár 15%-a is megtakarítható.
  • Az irányítás az Ön kezében van: ezentúl konvektorát digitális termosztáton vagy akár mobilapplikáción keresztül is irányíthatja.
  • Igényeire szabott, meleg otthon: kívánsága szerint, egyszerűen beállíthatja, hogy a nap mely szakaszában hány fok legyen a konvektorral fűtött helyiségekben.
  • Egyszerű, gyors és biztonságos beszerelés: semmilyen beavatkozást, szétszerelést nem kell végezni a konvektoron, útmutatónk alapján szakember nélkül is beüzemelhető.

 

Mindehhez most jelentős árkedvezményt adunk.

Érdekel

 

 

 

Hogyan tudja csökkenteni gázszámláját?

Mutatunk erre egy példát:

Péter körülbelül 15%-kal csökkentette gázfogyasztását


Péter egy 81 négyzetméteres lakásban él feleségével és kislányával. 2,5 szobás otthonukban összesen 3 db konvektor található, és mindháromnál bevezették a konvektoros vezérlést (KonvekPRO és termosztát használatával). Egy év alatt a korábbi fogyasztásuk kb. 15%-át sikerült megspórolni.

Szeretné megtudni, hogy mennyibe kerülne ez Önnek?

Érdekel

 

 

Kényelmi fokozattól függően két csomag közül választhat

 

Válassza a Basic csomagot, ha szobatermosztátról szeretné szabályozni a fűtést!

 

 

Basic csomag tartalma:

 

  • 1 db KonvekPRO 1 db konvektor vezérléséhez
  • 1 db programozható szobatermosztát

Csomag ára: 26 000 Ft

Kedvezményes ár: 11 000 Ft

Ajánlatot kérek

Válassza a Wifi csomagot, ha mobilalkalmazásról, azaz távolról is szeretné szabályozni a fűtést!

 

 

Wifi csomag tartalma:

 

  • 1 db KonvekPRO 1 db konvektor vezérléséhez
  • 1 db programozható, wifis szobatermosztát

Csomag ára: 39 000 Ft

Kedvezményes ár: 19 000 Ft

Ajánlatot kérek

 

 

konvektor okosítása 3 lépésben

 

Személyre szabott ajánlat

Válasszon csomagot és készítsen egy személyre szabott ajánlatot kalkulátorunk segítségével! Ha a kalkuláció alapján szívesen megvásárolná a terméket, adja meg adatait és töltse le az energiahatékonysági nyilatkozatot.

Aláírás

A letöltött nyilatkozatot írja alá elektronikusan az ügyfélkapun keresztül (AVDH), vagy nyomtassa ki, és szkennelve / fotózva küldje vissza a konvektor@mvm.hu e-mail-címünkre. Ezt követően küldjük Önnek az utalványkódot a kedvezményes vásárláshoz.

Vásárlás és beszerzés

Az e-mailünkben megadott linken keresztül tudja megvásárolni a kedvezményes terméket, amely ezt követően futárszolgálattal érkezik Önhöz. A részletes útmutató alapján könnyedén be tudja szerelni az eszköz(öke)t.

 

 

 

Személyre szabott ajánlat készítése

Kalkulátorunk segítségével pár perc alatt kiszámolhatja személyre szabott, kedvezményes ajánlatát! Érdemes sietni, mert a kedvezményes termékek a készlet erejéig érhetők el.

 

konvektorform

Árképzéshez szükséges adat

Kérjük, hogy jelölje (pipálja) be az alábbi "Nem vagyok robot" szöveg előtt lévő négyzetet! Amennyiben képes feladványt kap, kövesse a megjelenő utasítást!

A megadott adatok alapján az Ön személyre szóló, kedvezményes ajánlata

forint
forint
forint
forint / év
forint / év

*FONTOS TÁJÉKOZTATÁS: a kalkuláció a 2022. október–november–december hónapokra megadott gázárak alapján történik, a 2023 januárjától érvényes árak még nem ismertek. A kalkuláció eredménye kizárólag tájékoztató jellegű. A becsült megtakarítás összege az ingatlan összes konvektoránál igénybe vett termékcsomag esetén értendő.

A kedvezményes ajánlat igénybevételéhez, kérjük, adja meg adatait, és kattintson a Küldés gombra. Ezután elküldjük Önnek e-mailben az energiahatékonysági beruházáshoz kapcsolódó nyilatkozatot.

A nyilatkozat elküldéséhez minden szükséges mezőt ki kell tölteni, a Küldés gomb csak abban az esetben lesz aktív.

Gyakori kérdések

0001.01.01

Segítünk választ találni a kedvezményes ajánlattal kapcsolatos kérdéseire.

 

Mire való a kalkulátor, hol láthatom benne a jövőbeni esetleges megtakarításom mértékét?

Kalkulátorunk segítségével pár perc alatt kiszámolhatja személyre szabott, kedvezményes ajánlatát.  Az adatok megadását követően megjelenítjük a választott csomag(ok) kedvezményes árát, az éves gázfogyasztás költségét és az egy év alatt várható megtakarítás összegét.

FONTOS TÁJÉKOZTATÁS: a kalkuláció a 2022. október–november–december hónapokra megadott gázárak alapján történik, a 2023 januárjától érvényes árak még nem ismertek. A kalkuláció eredménye kizárólag tájékoztató jellegű.

Mit kell tennem ahhoz, hogy kedvezményesen tudjam megvásárolni a terméket?

Készítsen személyre szabott ajánlatot kalkulátorunk segítségével! Ha a kalkuláció alapján szívesen megvásárolná a terméket, adja meg adatait és töltse le az energiahatékonysági nyilatkozatot. A letöltött nyilatkozatot írja alá elektronikusan az ügyfélkapun keresztül (AVDH), vagy nyomtassa ki, és szkennelve/fotózva küldje vissza a konvektor@mvm.hu e-mail-címünkre. Ezt követően küldjük Önnek az utalványkódot a kedvezményes vásárláshoz. Érdemes azonban sietni, mert a kedvezményes termékek csak a készlet erejéig érhetők el.

Ki élhet a vásárlási kedvezménnyel?

Minden gázkonvektorral rendelkező, lakossági ügyfelünk igénybe veheti a kedvezményt, aki a kalkulációt követően kitöltötte, aláírta és visszaküldte számunkra az energiahatékonysági nyilatkozatot. Érdemes azonban sietni, mert a kedvezményes termékek a készlet erejéig érhetők el.

Mi az az energiahatékonysági nyilatkozat?

Az energiahatékonysági nyilatkozat aláírása szükséges a kedvezményes vásárlás igénybevételéhez. A nyilatkozatban jelölnie kell, hogy korábban már részesült-e fűtéshez kapcsolódó pénzügyi támogatásban energiahatékonysági beruházás megvalósításához. A nyilatkozat aláírását meg lehet tenni online ügyfélkapus hitelesítés segítségével (AVDH) vagy a nyilatkozat kinyomtatásával és kézzel való aláírásával. Ez utóbbi esetben kérjük, hogy az aláírt nyilatkozatot beszkennelve, lefotózva továbbítsa a konvektor@mvm.hu e-mail-címre.

Milyen lépésekből áll az elektronikus aláírás, az ügyfélkapus ADVH-hitelesítés?

Az elektronikus aláíráshoz Ügyfélkapu-regisztráció szükséges.  Ha ez rendelkezésre áll, nyissa meg ezt az oldalt: https://magyarorszag.hu/szuf_avdh_feltoltes. Jelentkezzen be, és töltse fel az aláírandó PDF-dokumentumot, vagy húzza a „Húzza ide” feliratú mezőre. Válassza ki a „Hiteles PDF” lehetőséget a „Hitelesítés” menüpont alatt. Ezek után fogadja el az AVDH ÁSZF-et a jelölőnégyzet kipipálásával, és kattintson a „Feltöltés” gombra. Az oldalon megjelenő „Azonosításra visszavezetett dokumentum hitelesítése”  felirat alatt találja  a „Letöltés” gombot. Kérjük, a letöltött dokumentumot küldje el számunkra a konvektor@mvm.hu e-mail-címre.

Milyen további lépésekre van szükség a vásárláshoz?

Az Ön által aláírt, visszaküldött energiahatékonysági nyilatkozat ellenőrzését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot, és elküldjük az utalványkódot a kedvezményes vásárláshoz. Az e-mailben megadott linken keresztül tudja majd megvásárolni a kedvezményes terméket, amely ezt követően futárszolgálattal érkezik Önhöz. A részletes útmutató alapján könnyedén be tudja szerelni az eszköz(öke)t.

Hova forduljak, ha még kérdésem van pl. a kedvezménnyel kapcsolatban?

Kérjük, küldje el a kérdését a konvektor@mvm.hu e-mail-címre.

Hova forduljak, ha a termék működésével, beszerelésével kapcsolatban van kérdésem?

Kérjük, tájékozódjon a https://konvekpro.hu/ oldalon.