SZEZONVÉGI ÁRZUHANÁS -
Konvektorvezérlő csomagok óriási kedvezménnyel

0001.01.01

 

Jelentősen csökkentheti gázfogyasztását, ha konvektorhoz egyszerűen csatlakoztatható vezérlőeszközzel és termosztáttal – akár távolról is – szabályozni tudja otthona fűtését. Így ott és akkor lesz meleg otthonában, ahol és amikor Ön szeretné. Mindehhez most kivételes árkedvezményt adunk.
ÉRDEKEL

 

 

Mik a konvektorvezérlés előnyei?

Csökkentheti gázszámláját

A termosztáttal saját életviteléhez igazítva tud fűtési ciklusokat beállítani, amivel mérsékelheti gázfogyasztását.

Gyors, biztonságos beüzemelés

Semmilyen beavatkozást, szétszerelést nem kell végezni a konvektoron, útmutatónk alapján szakember nélkül is beüzemelhető.

Egyszerű működés

Ezentúl konvektorát digitális termosztáton vagy akár mobilapplikáción keresztül is irányíthatja.

Igényeire szabott, meleg otthon

Egyszerűen beállíthatja, hogy a nap mely szakaszában hány fok legyen a konvektorral fűtött helyiségekben.

 

 

Ön is csökkentené gázszámlája végösszegét?

 

Mutatunk erre egy példát: Péter körülbelül 15%-kal csökkentette gázfogyasztását


Péter egy 81 négyzetméteres lakásban él feleségével és kislányával. 2,5 szobás otthonukban összesen 3 db konvektor található, és mindháromnál bevezették a konvektoros vezérlést (KonvekPRO és termosztát használatával). Egy év alatt a korábbi fogyasztásuk kb. 15%-át sikerült megspórolni.

 

 

Ismerje meg a részleteket!
Kényelmi fokozattól függően két csomag közül választhat:

 

Válassza a Basic csomagot, ha szobatermosztátról szeretné szabályozni a fűtést!

 

 

Basic csomag tartalma:

 

  • 1 db KonvekPRO 1 db konvektor vezérléséhez
  • 1 db programozható szobatermosztát
  • a beszereléshez szükséges kábelek (25 cm-es és 1 m-es, 2 eres kábelek hálózati csatlakozóval)

Csomag ára: 26 000 Ft

Kedvezményes ár: 7 700 Ft

ÉRDEKEL

Válassza a Wifi csomagot, ha mobilalkalmazásról, azaz távolról is szeretné szabályozni a fűtést!

 

 

Wifi csomag tartalma:

 

  • 1 db KonvekPRO 1 db konvektor vezérléséhez
  • 1 db programozható, wifis szobatermosztát
  • a beszereléshez szükséges kábelek (25 cm-es és 1 m-es, 2 eres kábelek hálózati csatlakozóval)

Csomag ára: 39 000 Ft

Kedvezményes ár: 13 300 Ft

ÉRDEKEL

 

Hogyan tudja megrendelni a terméket?

 

Válassza ki az Önnek megfelelő csomagot!

Válassza ki a kívánt termékcsomag típusát és mennyiségét, adja meg az adatokat, majd kattintson a Tovább gombra.  Ezután láthatja az eszköz kedvezményes árát, valamint a várható megtakarítás összegét.

Adja meg az adatait!               

Kérjük, adja meg adatait a vásárláshoz szükséges energiahatékonysági nyilatkozat kitöltéséhez. Az adatkezelési tájékoztató és az általános szerződési feltételek elfogadását követően nyomja meg a Tovább a vásárlás véglegesítéséhez gombot. 

Vásároljon kedvezményesen!

Azonnal átirányítjuk Önt partnerünk weboldalára, ahol egyből meg tudja vásárolni a kedvezményes terméket, amely ezt követően futárszolgálattal érkezik Önhöz. A csomagban található részletes útmutató alapján könnyedén be tudja szerelni az eszközt.

 

 

 

Vásárolja meg a terméket csupán pár kattintással!

Kérjük, válassza ki az Önnek megfelelő csomagot és válaszoljon a kérdéseinkre, hogy a vásárlás előtt megmutathassuk Önnek a várható megtakarítás összegét.

 

konvektorform

Árképzéshez szükséges adat

Kérjük, hogy jelölje (pipálja) be az alábbi "Nem vagyok robot" szöveg előtt lévő négyzetet! Amennyiben képes feladványt kap, kövesse a megjelenő utasítást!

A megadott adatok alapján az Ön személyre szóló, kedvezményes ajánlata

Ft
Ft
Ft
Ft/év
Ft/év

*FONTOS TÁJÉKOZTATÁS: a kalkuláció a 2023 januárjától érvényes árak alapján történik. A kalkuláció eredménye kizárólag tájékoztató jellegű. A becsült megtakarítás összege az ingatlan összes konvektoránál igénybe vett termékcsomag esetén értendő.

A kedvezményes ajánlat igénybevételéhez, kérjük, adja meg adatait.

Kijelentem, hogy a jelen űrlap kitöltése során a saját nevemben, illetve olyan személy nevében jártam el, aki erre megfelelően felhatalmazott, az általam megadott adatok helyesek, pontosak, a valóságnak mindenben megfelelnek, és ezt az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. megkeresése esetén vállalom hitelt érdemlően igazolni.
A jelen űrlap beküldésével kijelentem, hogy a részvételi feltételeket, különösen a megvásárolt termékcsomag üzemeltetésével és ennek ellenőrizhetőségével kapcsolatos rendelkezéseket megismertem, a részvételi feltételeket magamra nézve kötelezőnek fogadom el.
Minden szükséges mezőt ki kell tölteni. Ha a Tovább a vásárlás véglegesítéséhez gomb inaktív, kérjük, ellenőrizze a fenti Nem vagyok robot mező kijelölését is.

A vásárlási folyamat következő lépése már partnerünk weboldalán történik, ahová a Tovább a vásárlás véglegesítéséhez gomb megnyomásával jut el.

Gyakori kérdések

0001.01.01

Segítünk választ találni a kedvezményes ajánlattal kapcsolatos kérdéseire.

 

Mire való a kalkulátor, hol láthatom benne a jövőbeni esetleges megtakarításom mértékét?

Kalkulátorunk segítségével pár perc alatt kiszámolhatja személyre szabott, kedvezményes ajánlatát.  Az adatok megadását követően megjelenítjük a választott csomag(ok) kedvezményes árát, az éves gázfogyasztás várható költségét és az egy év alatt becsült megtakarítás összegét.

FONTOS TÁJÉKOZTATÁS: a kalkuláció a 2023 januárjától érvényes árak alapján történik.  A kalkuláció eredménye kizárólag tájékoztató jellegű. A becsült megtakarítás összege az ingatlan összes konvektoránál igénybe vett termékcsomag esetén értendő.

Mit kell tennem ahhoz, hogy kedvezményesen tudjam megvásárolni a terméket?

Válasszon csomagot és készítsen egy személyre szabott ajánlatot kalkulátorunk segítségével. Ha a kalkuláció alapján szívesen megvásárolná a terméket, kattintson az Érdekel az ajánlat gombra. Adja meg az adatait a vásárláshoz szükséges energiahatékonysági nyilatkozat kitöltéséhez. Az jelölőnégyzet mellett található feltételek elfogadását követően lépjen Tovább a vásárlásra. Átirányítjuk Önt partnerünk weboldalára, ahol egyből meg tudja vásárolni a kedvezményes terméket.

Ki élhet a vásárlási kedvezménnyel?

Minden gázkonvektorral rendelkező, lakossági ügyfelünk igénybe veheti a kedvezményt, aki a kalkulációt követően kitöltötte az energiahatékonysági nyilatkozatot, elfogadta a jelölőnégyzet mellett található feltételeket. Érdemes azonban sietni, mert a kedvezményes termékek a készlet erejéig érhetők el.

Mi az az energiahatékonysági nyilatkozat?

Az energiahatékonysági nyilatkozat online kitöltése szükséges a kedvezményes vásárlás igénybevételéhez. A nyilatkozatban jelölnie kell, hogy korábban már részesült-e fűtéshez kapcsolódó pénzügyi támogatásban energiahatékonysági beruházás megvalósításához. 

Hova forduljak, ha még kérdésem van pl. a kedvezménnyel kapcsolatban?

Kérjük, küldje el a kérdését a konvektor@mvm.hu e-mail-címre.

Hova forduljak, ha a termék működésével, beszerelésével kapcsolatban van kérdésem?

A terméket annak tulajdonosa, a VR-COM Bt. értékesíti. Ha kérdése merülne fel a termékkel kapcsolatban kérjük, a VR-COM Bt.-t keresse a https://konvekpro.hu/ oldalon található elérhetőségeken.

Hol tudok részletesebben tájékozódni a Basic csomag tartalmáról és az összeszereléséről?

A Basic csomagban elérhető, programozható szobatermosztát részletes ismertetőjét itt találja. A termékek összeszereléséről ide kattintva tud tájékozódni.

Hol tudok részletesebben tájékozódni a Wifi csomag tartalmáról és az összeszereléséről?

A Wifi csomagban elérhető wifis szobatermosztát részletes ismertetőjét itt találja. A termékek összeszereléséről ide kattintva tud tájékozódni

Milyen hálózatra van szükség a WIFI csomag működéséhez?

Fontos! A wifivezérlő csak 2,4 GHz-es wifihálózattal működik. A mai modern wifi routerek két különböző frekvencián működnek általában, ezt javasoljuk ellenőrizni az otthoni eszközön. Amennyiben az Ön routere képes egyszerre 2,4 GHz-es és 5 GHz-es wifihálózat létrehozására is, akkor az összehangolás idejére kapcsolja ki az 5 GHz-es wifihálózatot, illetve a router „band steering” funkcióját, amennyiben az be van kapcsolva. 

Mi a teendőm, ha az eszköz nem, vagy csak hosszú reakcióidő mellett vezérli a hozzákapcsolt konvektort?

Ha a Computherm KonvekPRO felszerelése után a konvektor reakcióideje hosszabb, mint 3-5 perc, akkor ellenőrizni kell a csőtermosztát épségét és azt, hogy megfelelően lett-e csatlakoztatva a KonvekPRO-ba.

Az esetek döntő többségében a csőtermosztáton nem látszik repedés vagy törés, de a nagyon lassú reakcióidő sérülésre enged következtetni, így a csőtermosztátot ki kell cserélni. A konvektor reakcióidejét növeli, ha túl közel van felszerelve a Computherm KonvekPRO a gázkonvektorhoz. Amennyire csak a csőtermosztát hossza engedi, szerelje távol a gázkonvektortól.

A Computherm KonvekPRO rendeltetésszerű működése csak rendszeresen karbantartott, megfelelő műszaki állapotú konvektor esetében elvárható. 

Minden konvektortípussal igénybe vehetők a termékcsomagok?

Az alábbi gázkonvektorok kivételével minden más konvektortípussal kompatibilisek a termékcsomagok:

  • Hunor HDU-3 DK T parapetes gázkonvektor
  • FÉG F8.60 EF parapetes gázkonvektor ERP
  • gyárilag termosztáttal vezérelhető gázkonvektorok