Az NKM e-számlával is segít a járványhelyzetben

2020.04.02

Az NKM új e-számla kampányt indít április 2. és július 2. között annak érdekében, hogy az ügyfelekkel közösen járulhasson hozzá a koronavírus okozta járványhelyzetben megnövekedett egészségügyi terhek enyhítéséhez.

A kampány ideje alatt a környezetbarát e-számlára váltó ügyfelek minden új villamos energia, vagy földgáz e-számla regisztráció után garantált 500 Ft számlajóváírást kapnak, illetve az NKM Energia Zrt. ezzel egyenértékű további további 500 Ft-tal támogatja a hazai ellátóközpontnak minősített Szent László Kórház (DPC-OHII) alapítványát.

Az ügyfelek dönthetnek úgy is, hogy felajánlják a garantált 500 Ft jóváírást is a kórháznak. Az NKM az ügyfelek nemes gesztusát azzal honorálja, hogy a kórházi felajánlást választók automatikusan részt vesznek a kampány nyereményjátékban, amelyben 5000 Ft értékű NetPincér vásárlási utalványokat sorsol ki a társaság.

A jelenlegi súlyos járványügyi helyzetben az MVM Csoporthoz tartozó NKM felelőssége nagyon nagy, a koronavírus elleni harcban oroszlánrészt vállaló kijelölt kórházak működtetéséhez szükséges gázt és áramot zavartalanul biztosítania kell, hogy az erőn felül teljesítő egészségügyi dolgozók az odakerülő beteg embereket megfelelően el tudják látni.

Az NKM korábban döntött arról, hogy egyetlen lakossági ügyfelét sem kapcsolja ki tartós számlatartozás miatt, ideiglenesen felfüggeszti az áram- és gáz fogyasztásmérők leolvasását is, továbbá valamennyi ügyfélszolgálati irodán ideiglenesen felfüggesztette a személyes ügyintézést, ezzel is segítve a koronavírus magyarországi terjedésének megakadályozását.

Az NKM számos ügyfele ismerte már fel az elektronikus számlázás és fizetés előnyeit, ezért mostanra már több mint egymillió e-számlát állít ki minden hónapban a társaság ügyfelei részére, ezzel is hozzájárulva a környezet védelméhez.

Az NKM földgáz- és áramügyfelei számára a saját e-számla az alábbi oldalakon vehető igénybe:

Áram: www.mvmnext.hu/aram/eszamla

Földgáz: https://www.mvmnext.hu/foldgaz/email-eszamla