Továbbra is zárva tartanak az NKM ügyfélszolgálati irodái

2020.05.07

Az NKM az iparág többi szereplőjével folyamatos párbeszédet folytatva vizsgálja annak a lehetőségét, hogy a Kormány védelmi intézkedéseiről szóló rendeleteivel összhangban személyes ügyfélszolgálati irodáit szakaszosan, korlátozott kapacitással mikor nyissa újra. A személyes ügyintézés megindítása kizárólag azt követően lehetséges, hogy a társaság minden szükséges fizikai óvintézkedést megtett, annak érdekében, hogy az ügyfelek és kollégák egészségének megőrzését irodáin szavatolni tudja. Az NKM korábban döntött arról, hogy a koronavírus további terjedésének megakadályozása céljából személyes ügyfélszolgálati irodái további rendelkezésig zárva tartanak.

Az NKM arra kéri ügyfeleit, hogy amíg az ügyfélszolgálati irodák zárva tartanak, válasszák a továbbra is teljes kapacitással működő online ügyfélszolgálatot, mobilapplikációt, telefonos ügyfélszolgálatot, vagy juttassák el megkeresésüket írásban a Társaság e-mail- és postacímére.

Az NKM honlapján minden információ megtalálható az elektronikus ügyintézésről, a regisztráció az online ügyfélszolgálaton vagy a mobilapplikációban néhány percet vesz csupán igénybe.

Az NKM korábban döntött arról, hogy egyetlen lakossági ügyfelét sem kapcsolja ki tartós számlatartozás miatt, ideiglenesen felfüggeszti az áram- és gáz fogyasztásmérők leolvasását is. Az NKM folyamatosan nyomon követi a járványügyi helyzettel kapcsolatos fejleményeket, további intézkedést szükség esetén ennek ismeretében tesz és ezekről haladéktalanul tájékoztatja ügyfeleit is.

Online elérhetőségeink:

Földgáz Online Ügyfélszolgálat
Áram Online Ügyfélszolgálat

Mobilapplikációinkat letöltheti az alábbi hivatkozásokon:

Android                                                               iOS

földgáz: http://bit.ly/2kT21Pp                        https://apple.co/2M4MZ5u
áram: http://bit.ly/2JgR74G                            https://apple.co/2kWTxH4

Telefonos ügyfélszolgálatunk várja hívását:

Írásbeli kapcsolatfelvétel:

NKM Energia Zrt., 1439 Budapest, Pf. 700, ugyfelszolgalat@mvmnext.hu