Szakaszosan újranyitnak az NKM ügyfélszolgálati irodái

2020.06.29

Az NKM a Kormány védelmi intézkedéseiről szóló rendeleteivel összhangban személyes, ügyfélszolgálati irodáit szakaszosan, korlátozott kapacitással 2020. július 6-tól újranyitja. A személyes ügyintézés megindítása a fővárosban és a nagyobb városokban elérhető állandó irodákban kizárólag a szükséges fizikai óvintézkedések betartása mellett lehetséges annak érdekében, hogy az ügyfelek és kollégák egészségének megőrzését szavatolni tudja a társaság. 

Az irodák kizárólag előzetes időpontfoglalás alapján látogathatók, amelyet online vagy telefonon tehet meg az ügyfél. Ez azért szükséges, mert az irodákban egyszerre csak annyi ügyfél tartózkodhat, ahány ügyintéző dolgozik, hogy elkerülhető legyen az irodák túlzsúfoltsága. A július 6-i személyes ügyfélszolgálati irodák újranyitását követően az NKM a későbbiekben minden egyéb személyes iroda nyitásán, mint például a fiókirodák újranyitásán is dolgozik.

Az ügyintézők a pultra rögzített plexilap mögül kommunikálnak az ügyfelekkel, ezzel még biztonságosabbá téve az ügyintézést. Az NKM az irodákat fokozottan, folyamatosan fertőtleníti, valamint minden helyszínen több kézfertőtlenítőt is kihelyez. Az irodákba csak maszkban lehet belépni, kísérő nélkül, ugyanakkor nincsen korosztályokhoz kötött idősáv. Az NKM arra kéri ügyfeleit, az előzetesen lefoglalt időpontra érkezzenek pontosan, és hozzák magukkal a szükséges igazolványokat, dokumentumokat.

A szükséges dokumentumokról itt érhető el bővebb információ:

www.mvmnext.hu/aram/Dokumentumtar

www.mvmnext.hu/foldgaz/Dokumentumtar

Az NKM továbbra is arra buzdítja ügyfeleit, hogy ha tehetik, válasszák a legtöbb ügy intézésére alkalmas online ügyfélszolgálatot, mobilapplikációt, telefonos, írásos, vagy akár az új videós ügyfélszolgálatot. Az NKM honlapján minden információ megtalálható az elektronikus ügyintézésről, a regisztráció az online ügyfélszolgálaton vagy a mobilapplikációban néhány percet vesz csupán igénybe.

Időpontfoglalás (telefonon vagy online):

www.nemzetikozmuvek.hu/idopontfoglalas

 

Online elérhetőségeink:

Földgáz Online Ügyfélszolgálat
Áram Online Ügyfélszolgálat

 

Az NKM online fizetési megoldásairól szóló kisfilm ezen a linken érhető el:

https://www.youtube.com/watch?v=HLUrF7xa21o


Mobilapplikációinkat letöltheti az alábbi hivatkozásokon:

Android                                                          iOS

földgáz: http://bit.ly/2kT21Pp                         https://apple.co/2M4MZ5u  
áram:
http://bit.ly/2JgR74G                           https://apple.co/2kWTxH4


Telefonos ügyfélszolgálatunk várja hívását:

+36 20 474 9999
+36 30 474 9999
+36 70 474 9999
+36 1 474 9999

Írásbeli kapcsolatfelvétel:

NKM Energia Zrt., 1439 Budapest, Pf. 700, ugyfelszolgalat@mvmnext.hu