Idén már 20 %-kal nőtt az e-számlás ügyfelek száma az NKM-nél

2020.08.17

2020 nyarára az NKM Energia ügyfeleinek már közel egyharmada használja a papírmentes, környezetkímélő E-számlát és választotta a kényelmes elektronikus fizetési megoldásokat.

Az MVM Csoporthoz tartozó NKM Energia Zrt. áram –és földgázszolgáltatással kapcsolatos otthoni ügyintézési lehetőségeket, környezetbarát szolgáltatásokat és rugalmas fizetési megoldásokat kínál, több mint 4,2 millió ügyfele számára, országszerte. A tavalyi év végére az NKM Energia elérte az egymillió E-számla regisztrációt, amely azóta ötödével tovább bővült, ezzel jelentősen hozzájárulva a környezet védelméhez.

Az egyik legnépszerűbb digitális szolgáltatás az elektronikus számla, amelynek segítségével sokkal gyorsabban hozzájutnak számláikhoz az ügyfelek. Az igénylés csupán pár kattintással elérhető. A számlákat bármikor megtekinthetik, elektronikusan tárolhatják, valamint akár egy évre visszamenőleg visszakereshetik az NKM weboldalán.

Az NKM Energia Zrt. ügyfelei mind a földgáz, mind az áramszolgáltatás vonatkozásában egyaránt díjmentesen igényelhetik a kényelmes elektronikus számlázást. A számlák bankkártyával, banki átutalással vagy csoportos beszedési megbízással kiegyenlíthetők, valamint az újonnan bevezetett másodlagos azonosítókra, vagyis a gazszamla@mvmnext.hu és villanyszamla@mvmnext.hu e-mail címekre is kezdeményezhetik az átutalást.

Mindkét applikációban lehetőség van a kártya mentésére, így nem szükséges minden befizetés alkalmával újra megadni. Bármikor törölhetik, módosíthatják, vagy új bankkártyát is rögzíthetnek az ügyfelek. Ezek az adatok, kizárólag az ügyfél és a bank között létrejött megállapodás során használatosak, harmadik fél részére nem kerül átadásra.

Az elektronikus földgázszámlát és az elektronikus áramszámla értesítőt, e-mail üzenetben küldjük az ügyfelek részére, így a számlakiegyenlítés várakozás, és sorban állás nélkül kezdeményezhető.

Az NKM számos ügyfele megtapasztalta az elektronikus számlázás és a csekkmentes fizetés előnyeit, ezért mostanra már több mint 1.200.000 e-számla-regisztrációval rendelkezik a társaság, ezzel is hozzájárulva a környezet védelméhez. Az NKM Energia földgáz- és áramügyfelei az alábbi oldalakon vehetik igénybe az e-számlát:

Áram: www.mvmnext.hu/aram/eszamla  

Földgáz: https://www.mvmnext.hu/foldgaz/email-eszamla