Fény és víz kevesebb költséggel? 

0001.01.01

Igen!

Energiatakarékos eszközcsomagunkkal lehetséges!


Energiatakarékos LED-fényforrásokat és perlátorokat csomagoltunk össze:

most két variációban, kivételes kedvezménnyel és

díjtalanul szállítjuk!


Nézze meg mit tartalmaznak a csomagok,

válasszon, válaszoljon és spóroljon!


 
 

EnergiaStart ALAPCSOMAG

 

 

A csomag tartalma:

 


 • 4 db OSRAM LED VALUE e27-es foglalatú, meleg fényű körte világítótest
 • 2 db perlátor (külső menetes)

A csomag értéke: 9 100 Ft


Kedvezményes ár: 3 600 Ft
(díjmentes szállítással)


EnergiaStart BŐVÍTETT CSOMAG

 

 

A csomag tartalma:

 


 • 8 db OSRAM LED VALUE e27-es foglalatú, meleg fényű körte világítótest
 • 2 db perlátor (külső menetes)

A csomag értéke: 13 500 Ft


Kedvezményes ár: 6 400 Ft
(díjmentes szállítással)


Kiválasztom a csomagot

 

Mit tud a LED-izzó?

Egy LED-es világítótest a hagyományos izzókhoz képest akár nyolcadannyi energiát fogyaszt, miközben ugyanannyira világít. Könnyedén csökkentheti otthona világításának energiaköltségeit, ha LED-es izzóra vált. Csomagjaink tartós, meleg fényű fényforrásokat (LED-izzókat) tartalmaznak, amelyek a legtöbb otthonban megtalálható lámaptestekbe megfelelőek.

Tudta, hogy miért fontos figyelni a LED-fényforrások esetében a fényhasznosítási értéket?

Minél magasabb a lumen/Watt értéke egy LED-fényforrásnak, adott energiafogyasztás mellett annál nagyobb fényerőt biztosít. A piacon kapható legtöbb E27-es LED-fényforrás átlagos fényhasznosítási értéke 80 lumen/Watt érték körül mozog. Az általunk kínált OSRAM fényforrás ennél magasabb (E27: 117 lm/W) értékkel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy energiahatékonysága kiváló.

 

 

OSRAM LED VALUE E27-es foglalatú fényforrás

 • Teljesítmény: 13 W
 • Kiváltott hagyományos izzó teljesítménye: 100 W
 • Fényáram: 1521 lm
 • Fényhasznosítás: 117 lm/W
 • Színhőmérséklet: 2700K (meleg fehér)
 • Sugárzási szög: 200°
 • Élettartam: 15.000 óra
 • Fényerősség: nem állítható (nem dimmelhető)

 

Mit tud a perlátor?

A perlátor a vízsugár sűrűségét szabályozza. A csaptelepre szerelve levegővel dúsítja a kifolyó vizet, így jelentősen csökkenti a vízfogyasztást pl. kézmosás vagy mosogatás során.

Perlátor nélkül percenként kb. 12 liter víz folyik ki a csapon (víznyomástól függően) – míg a perlátorral kb. 6-8 liter takarítható meg percenként. Perlátorral kis befektetéssel csökkentheti a víz és a felmelegítéshez használt energia költségét.

FONTOS: Nem minden csapszűrőnek van vízszabályozó funkciója. Ha Önnek van szűrő a csaptelepén, egyszerűen tudja ellenőrizni a vízszabályozó meglétét vagy hiányát. Engedjen vizet 10 másodpercen át egy 2 literes edénybe. Perlátor nélkül a 2 literes edény legfeljebb 10 másodperc alatt megtelik. Perlátorral 10 másodperc alatt legfeljebb 1 liter víz lesz az edényben. Ha nincs vízszabályozó a csaptelepén, fontolja meg ajánlatunkat!

Csomagunk 2 db külső menetes perlátort tartalmaz, amelyet a csap végén lévő szűrő lecsavarása után egyszerűen fel lehet csavarni a csap végének belső részébe.
Átfolyós (csapra szerelt) vízmelegítőhöz és konyhai, kis méretű bojlerhez nem javasolt.

 

 

 


Kiválasztom a csomagot

 

 

PerlatorForm

Az EnergiaStart csomagok kedvezményes megvásárlásához, kérjük, adja meg adatait.

Kijelentem, hogy a jelen űrlap kitöltése során a saját nevemben, illetve olyan személy nevében jártam el, aki erre megfelelően felhatalmazott, az általam megadott adatok helyesek, pontosak, a valóságnak mindenben megfelelnek, és ezt az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. megkeresése esetén vállalom hitelt érdemlően igazolni.
A jelen űrlap beküldésével kijelentem, hogy a részvételi feltételeket, különösen a megvásárolt termékcsomag üzemeltetésével és ennek ellenőrizhetőségével kapcsolatos rendelkezéseket megismertem, a részvételi feltételeket magamra nézve kötelezőnek fogadom el.
db
db

Kérjük, hogy jelölje (pipálja) be az alábbi "Nem vagyok robot" szöveg előtt lévő négyzetet! Amennyiben képes feladványt kap, kövesse a megjelenő utasítást!

Minden szükséges mezőt ki kell tölteni, a Tovább a vásárlásra gomb csak abban az esetben lesz aktív.

Gyakori kérdések

0001.01.01

Segítünk választ találni a kedvezményes ajánlattal kapcsolatos kérdéseire.

 

1. Honnan tudom, hogy a csapomon van-e perlátor, és az víztakarékos-e?

Ha Önnek van szűrő a csaptelepén, egyszerűen tudja ellenőrizni a vízszabályozó meglétét vagy hiányát. Engedjen vizet 10 másodpercen át egy 2 literes edénybe. Perlátor nélkül a 2 literes edény legfeljebb 10 másodperc alatt megtelik. Víztakarékos perlátorral 10 másodperc alatt legfeljebb 1 liter víz lesz az edényben.

2. Milyen csaphoz nem javasolják a perlátor használatát?

Átfolyós (csapra szerelt) vízmelegítőhöz és konyhai, kis méretű bojlerhez nem javasoljuk.

3. Én is be tudom szerelni a perlátort?

A víztakarékos perlátort saját kezűleg is könnyedén fel lehet szerelni, nem szükséges hozzá szakembert hívni. Egy fogó segítségével egyszerűen csak le kell tekerni a csap végén lévő szűrőt, a helyére pedig be kell tekerni az újat. Fontos, hogy a régi szűrő tömítése ne maradjon a csapban, az új szűrőt pedig megfelelően meg kell húzni, hogy csepegésmentes legyen.

4. Miért váltsak hagyományos izzóról LED-fényforrásokra?

Egy LED-es világítótest a hagyományoshoz képest akár 8-szor kevesebb energiát fogyaszt, miközben ugyanannyira világít. LED-fényforrásokkal energiát takaríthat meg, és spórolhat villamosenergia költségein.

5. Mi az az energiahatékonysági nyilatkozat, és miért kell kitöltenem?

A számos európai országban működő energiahatékonysági kötelezettségi rendszer célja, hogy a végső energiafelhasználóknál (lakosság, vállalatok, intézmények) energiahatékonysági projektek, korszerűsítések, beruházások, egyéb intézkedések valósuljanak meg, és ezáltal csökkenjen az energiafogyasztás. Magyarországon 2021 elején lépett életbe az energiahatékonysági kötelezettségi rendszer, amelynek lényege, hogy az energiaszolgáltatók (villamosenergia-, földgáz-  és üzemanyag-kereskedők és egyetemes szolgáltatók) kötelezettek lettek arra, hogy évente meghatározott mértékű energiamegtakarítást realizáljanak a végső energiafelhasználóknál.

A lakossági energiahatékonysági program célja az MVM Next energiahatékonysági kötelezettségi rendszer (EKR) keretében történő működésének támogatása, az akció eredményétől függően becsült energiamegtakarítás realizálása. Az akcióról a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) mint felettes szerv felé készítendő beszámoló validálásának feltétele a programban részt vevő valós személyek igazolása, ami a résztvevők adatainak felvételét teszi szükségessé.

Fentiek miatt az energiahatékonysági nyilatkozat online elfogadása szükséges a kedvezményes vásárlás igénybevételéhez.  Részletesebb tájékoztatásért, kérjük, olvassa át a Részvételi feltételeket.

6. Mit kell tennem ahhoz, hogy kedvezményesen tudjam megvásárolni a terméket?

Fogadja el a jelölőnégyzet mellett található feltételeket, válasszon csomagot, adja meg az adatait a vásárláshoz szükséges energiahatékonysági nyilatkozat kitöltéséhez, majd kattintson a „Tovább a vásárlásra” gombra. Ezt követően a vásárlás az mvmnextshop.hu oldalon történik.

7. Ki élhet a vásárlási kedvezménnyel?

Minden lakossági érdeklődő igénybe veheti a kedvezményt, aki kitöltötte az energiahatékonysági nyilatkozatot és elfogadta a jelölőnégyzet mellett található feltételeket.