Az NKM ügyfelei segítették a Szent László Kórház alapítványát

2020.07.20

Az NKM Energia Zrt. legutóbbi e-számla-kampánya április 2. - július 2. között tartott, ezen időszak alatt a társaság ügyfeleivel közösen járult hozzá a megnövekedett egészségügyi terhek enyhítéséhez. A kampány eredményeként közel 85 ezer új NKM e-számla-regisztráció történt, amelynek köszönhetően a Szent László Kórház alapítványa mintegy 73 millió forint támogatásban részesült.

A kampány során havonta majd 30 ezer új ügyfél választotta a környezetkímélő, zöld e-számlás szolgáltatást. Rendkívül hálásak vagyunk ügyfeleinknek, hogy mellénk álltak ebben a nemes ügyben és együtt, közösen járultunk hozzá a jelenlegi helyzetben megnövekedett egészségügyi terhek enyhítéséhez. Közel 73 millió forintot adományoztak ügyfeleink az alapítványnak, amellyel jelentős változást tudtunk elérni. – mondta Hiezl Gábor, az NKM Energia Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A kampány ideje alatt a környezetbarát e-számlára váltó ügyfelek minden új villamosenergia- vagy földgáz-e-számlára történő regisztráció után garantált 500 Ft számlajóváírást kaptak, illetve az NKM Energia Zrt. ügyfelei felajánlásuk révén további 500 Ft-tal támogatták a hazai ellátóközpontnak minősített Szent László Kórház (DPC-OHII) alapítványát.

Az ügyfelek dönthettek úgy is, hogy a garantált 500 Ft jóváírást is felajánlják a kórháznak. Az NKM az ügyfelek nemes gesztusát azzal honorálta, hogy a kórházi felajánlást választók automatikusan részt vettek a kampány nyereményjátékában, amelyben 5000 Ft értékű NetPincér vásárlási utalványokat sorsolt ki a társaság. Az e-számlára regisztráló ügyfelek több, mint 70 százaléka ajánlotta a teljes 1000 forintot az alapítvány számára.

Az NKM számos ügyfele ismerte már fel az elektronikus számlázás és csekkmentes fizetés előnyeit, 2019-es év végére már sikerült elérnünk az 1 millió e-számla regisztrációt. Az idei évben további ügyfelek választották a kényelmes és környezetkímélő számázási módot, társaságunk ma már 1,2 millió e-számla regisztrációt tudhat magáénak. Továbbra is nagy lendülettel, dinamikusan haladunk előre, az ügyfeleink kényelmére és a környezet védelemre fókuszálva. Folyamatosan fejlesztjük, szélesítjük az elektronikus számlázás adta lehetőségeket.”- mondta Koncz Péter Ákos, lakossági kereskedelmi igazgató.

Az NKM földgáz- és áramügyfelei az alábbi oldalakon vehetik igénybe az e-számlát:

Áram: www.mvmnext.hu/aram/eszamla

Földgáz: https://www.mvmnext.hu/foldgaz/email-eszamla