MVM Next – a sokoldalú szolgáltató

2021.02.04

A Magyarország harmadik legnagyobb árbevételű cégcsoportjához, az MVM Csoporthoz tartozó MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. elsődleges feladata a folyamatos és biztonságos földgáz- és áramszolgáltatás szavatolása. Az MVM Next az ország energiafelhasználásának több mint 45%-át biztosítja 4,2 millió egyetemes szolgáltatásban ellátott és több mint 55 ezer üzleti ügyfele számára.

2021. január 1-jétől új arculatot és nevet kapott Magyarország piacvezető energiakereskedője: az NKM márka helyét az MVM vette át. A márkaváltás következtében a földgáz- és villamosenergia-kereskedő már MVM márkanévvel nyújtja az eddig megszokott, magas színvonalú szolgáltatásokat, legyen szó energiáról vagy a számos kényelmi lehetőségről.

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten több mint 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére a versenypiacon és az egyetemes szolgáltatásban. Az ország legnagyobb multiutility közműszolgáltatójánál az ügyfeleknek lehetőségük van arra, hogy a földgázt és a villamos energiát is egyetlen helyről vegyék igénybe.

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. biztosítja az energiát az otthonok, valamint a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez. Az MVM Next a hazai áram- és földgázfelhasználók teljes vertikumát lefedi az egyszemélyes betéti társaságoktól a legnagyobb gyárakig, erőművekig, intézményi partnerekig, ipari termelőkig vagy önkormányzatokig.

Az MVM Next lakossági ügyfelein kívül mind földgáz-, mind áramszolgáltatással kapcsolatban a szabadpiaci üzleti ügyfelek számára Magyarország teljes területén elérhető akár egy, akár több ezer felhasználási helyen. Az energiapiacon működő vállalatoknak nemcsak árversenyben vagy költséghatékonyságban kell helytállniuk, hanem ügyfélközpontúságban is, emellett a változó üzleti igényekhez leginkább igazodó megoldásokkal kell rendelkezniük, amihez elengedhetetlen a megbízható és stabil háttér. Az MVM Next versenypiaci kereskedelmi filozófiájának alapja a hosszú távú kapcsolat kiépítésére való törekvés, és ennek érdekében az általa elérhető legelőnyösebb szolgáltatási konstrukciót kínálja.

Az MVM Next számára kiemelten fontos, hogy mind lakossági, mind üzleti ügyfelei a széles körű, komplex szolgáltatásokat egy csatornán keresztül érhessék el, így az áram- és földgázszolgáltatással kapcsolatos ügyek kezelésének ideje jelentősen csökkenthető. Azok a vállalatvezetők, akik ezt a társaságot választják üzleti partnerüknek, sok időt és energiát spórolnak meg saját maguk és vállalkozásuk számára.

Az MVM Next áram-és földgázszolgáltatással kapcsolatos otthoni, kényelmes ügyintézési lehetőségeket, környezetbarát szolgáltatásokat és rugalmas fizetési megoldásokat kínál ügyfelei számára. Az egyik legnépszerűbb környezetbarát, digitális szolgáltatás az elektronikus számla, amellyel az ügyfelek teljesen elfelejthetik a környezetet terhelő papírszámlákat és a készpénzhasználatot. A modern, hiteles, környezetbarát elektronikus számla igénylése csupán pár kattintás, számlájukat az ügyfelek azonnal és később is, a nap 24 órájában bármikor megtekinthetik és akár egy évre visszamenőleg visszakereshetik.

A e-számla sikerességét a tavalyi évek számai is jól bizonyítják: a 2020. év végi kampány során közel 25 000, míg a tavalyi év egészét tekintve összesen közel 350 000 új e-számla-beállítás történt. Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. ügyfelei a saját e-számlát mind a földgáz, mind az áramszolgáltatással kapcsolatban igényelhetik, az igénylés díjmentes.  Az e-számla igénylése és kezelése a legkényelmesebb módon történik, a számlát otthonról bankkártyával, banki átutalással vagy csoportos beszedési megbízással is ki lehet egyenlíteni.