Az MVM Next 2024-ig a MOB stratégai partnere

2022.02.02

Az MVM Csoport és a Magyar Olimpiai Bizottság újabb három éves együttműködési megállapodást kötött. A megállapodás értelmében az MVM Next stratégiai partnerként támogatja a MOB, valamint a magyar csapat felkészülését és részvételét a hamarosan kezdődő pekingi téli és a 2024-es párizsi nyári olimpián, sőt nem feledkezik meg a jövő feltörekvő sportolóiról sem, akik számos ifjúsági eseményen állnak rajthoz. Az MVM Csoport évek óta támogató partnerként járul hozzá a MOB munkájához, ezzel jelentős részt vállalva abban, hogy a magyar sportolók méltóképpen képviselhessék hazánkat többek között az ötkarikás játékokon is.

Elkötelezetten támogatjuk a hazai sportéletet, büszkék vagyunk arra, hogy szponzorként számos hazai sportág és sportoló sikeréhez járulhattunk hozzá és bízunk abban, hogy a MOB stratégiai partnereként további kiemelkedő eredmények születését segíthetjük. Az MVM osztozni kíván a magyar sportolók támogatásában és sikerében. Biztos vagyok benne, hogy minden magyar szíve megdobban, amikor hazánk egyik sportolóját látja rajthoz állni. Ezért is vagyunk ennyire elhivatottak a magyar sportélet támogatásában. Ismerjük azt az elszántságot, amely a magyar sportolók maximalista hozzáállását jellemzi, hiszen a versenyeken nem lehet más céljuk, mint a legjobbnak lenni. Mi is ezért dolgozunk nap mint nap, és fejlesztjük magunkat, hogy ügyfeleinknek a legjobbat tudjuk nyújtani és valódi minőséget kapjanak az energiaszolgáltatásban.” – mondta Dr. Czepek Gábor, az MVM Csoport elnök-vezérigazgatója.

„A Magyar Olimpiai Bizottság számára nagy öröm, hogy olyan kiemelkedő partnerrel dolgozhat együtt ebben az olimpiai ciklusban is, amelyik elkötelezett a számunkra is fontos értékek mellett. Őszintén hisszük, hogy ez a partnerség, amelyet megalapozott az elmúlt évek sikerekben gazdag együttműködése, jelentős mértékben járul hozzá ahhoz, hogy a magyar sportolók és szurkolók mellett a MOB és az MVM is büszke lehessen majd a közös munkára, a létrehozott piaci és emberi értékekre és a magyar csapat sikereire. – nyilatkozta Gyulay Zsolt, a MOB elnöke.