Ügyfélszolgálati irodai ügyintézéssel kapcsolatos tájékoztatás

2021.07.09

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. személyes ügyfélszolgálati irodái továbbra is kizárólag előzetes online vagy telefonos időpontfoglalás alapján látogathatók, annak érdekében hogy elkerülhető legyen az irodák túlzsúfoltsága. 

Az ügyintézők a korábban megszokott módon, pultra rögzített plexilap mögül kommunikálnak az ügyfelekkel, ezzel még biztonságosabbá téve az ügyintézést. Az MVM Next az irodákat folyamatosan fertőtleníti, valamint minden helyszínen kézfertőtlenítőket helyezett ki az ügyfelek részére. Az irodák már látogathatók maszk nélkül is, ugyanakkor az MVM Next arra kéri ügyfeleit, hogy az előzetesen lefoglalt időpontra kísérő nélkül, pontosan érkezzenek és hozzák magukkal a szükséges igazolványokat, dokumentumokat. Az időponttal nem rendelkező ügyfeleket a kapacitások függvényében tudjuk kiszolgálni.

A szükséges dokumentumokról itt érhető el bővebb információ:


www.mvmnext.hu/aram/Dokumentumtar
www.mvmnext.hu/foldgaz/Dokumentumtar

 

Az MVM Next honlapján minden információ megtalálható az elektronikus ügyintézésről, a regisztráció az online ügyfélszolgálaton vagy a mobilapplikációban néhány percet vesz csupán igénybe. Azon ügyfelek, akik a kényelmes, környezetbarát elektronikus számla mellett döntenek, 1000 forint jóváírást kapnak.

Időpontfoglalás (telefonon vagy online):

Áram időpontfoglalás
Földgáz időpontfoglalás

 

Online ügyintézés megújult felületünkön:
https://onlineugyintezes.mvmnext.hu/

 

Mobilapplikációnkat letöltheti az alábbi hivatkozásokon:
Az MVM Next app elérhetőségei: 

 

Telefonos ügyfélszolgálatunk várja hívását:
+36 20 474 9999
+36 30 474 9999
+36 70 474 9999
+36 1 474 9999

 

Írásbeli kapcsolatfelvétel:
ugyfelszolgalat@mvm.hu

MVM Next Energiakereskedelmi Zrt., 1439 Budapest, Pf. 700