Jogi nyilatkozat

Az MVM Energiakereskedelemi Zrt. a weboldalán megjelenített információkat, dokumentumokat, és más írott anyagokat a kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé, ezek felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik.

Az MVM Energiakereskedelemi Zrt. weboldalán közzétett információk szerzői jogi védelem alatt állnak, az azokkal kapcsolatos vagyoni jogok gyakorlására kizárólagosan az MVM Energiakereskedelemi Zrt. jogosult. A honlap információi az MVM Energiakereskedelemi Zrt. előzetes írásbeli engedélye nélkül kizárólag forrás megjelölésével használhatók fel. A társaság előzetes engedélye nélkül az oldalak, illetve azok alkotóelemének nyilvános közzététele tilos.

Az MVM Energiakereskedelemi Zrt. weboldalának tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat azonban, hogy a weboldalakon az MVM Energiakereskedelemi Zrt. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – az MVM Energiakereskedelemi Zrt. semmilyen természetű felelősséget nem vállal a weboldalának pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a weboldalon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

Az MVM Energiakereskedelemi Zrt. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy közzétett anyagokért, amelyek az MVM Energiakereskedelemi Zrt. honlapjához kapcsolódnak, illetve arra hivatkoznak. Az MVM Energiakereskedelemi Zrt. nem felel azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a honlapjával kapcsolatban, azok használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírusból, vona l- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból következnek be.