Tájékoztatás az MVM Mobiliti Kft., az e-Mobi Nonprofit Kft., a Mobiliti VOLÁNBUSZ Kft., valamint az MVM EÉ Ügyfélkapcsolati Kft. adatkezelők székhelyeinek megváltozásáról

0001.01.01

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, Munkavállalóinkat és az egyéb Érintetteket, hogy a Mobiliti VOLÁNBUSZ Kft. adatkezelő székhelye 2022. április 8. napjától, az MVM Mobiliti Kft. és az e-Mobi Nonprofit Kft.  adatkezelők székhelye 2022. június 15. napjától megváltozott, a jelzett időpontoktól az adatkezelők új székhelye:  1037 Budapest, Montevideo út 10.  

Az MVM EÉ Ügyfélkapcsolati Kft. adatkezelő székhelye 2022. december 1. napjától ugyancsak megváltozott, a jelzett időponttól az adatkezelő új székhelye: 1081 Budapest, II. János Pál pápa tér 20.

Az adatkezelők székhelyváltozásainak átvezetését az érintett adatkezelési tájékoztatókban folyamatosan végezzük, ennek megtörténtéig a dokumentumokban feltüntetett székhely helyett a jelen tájékoztatásban foglaltak szerinti székhely tekintendő irányadónak.

 

Adatkezelési információk

0001.01.01
 

Az alábbi linken az adatvédelemmel, adatkezeléssel kapcsolatos fontos információkat találhatja.

További részletek>>

Adatkezelési tájékoztatók

0001.01.01
   

 Adatkezelési tájékoztatóinkat az alábbi linken találja:

További részletek>>

Reklámcélú megkereséssel és profilozással összefüggő adatkezelési tájékoztató és hozzájárulás 

0001.01.01

  Személyes adatainak profilozáshoz (adatelemzéshez) és/vagy marketing és értékesítési célú kezeléséhez történő hozzájárulásával, az aktuális promócióink keretében megadható adatkezelési hozzájárulásokkal kapcsolatos adatkezelési tájékoztatást és hozzájáruló nyilatkozatot a kapcsolódó dokumentumoknál találja.