Segítség

Az alábbiakban a rendszer használatával kapcsolatos praktikus információkat ismertetjük.

 

1. MIlyen technikai feltételei vannak az online ügyfélszolgálat használatának?

Rendszerünk használatához az alábbi dokumentumban ismertetett technikai követelmények és feltételek szükségesek.

 

2. A korábbi rendszerben már regisztráltam. Hogyan tudok az új rendszerbe belépni?

A korábbi rendszerben regisztrált felhasználóinknak e-mailben megküldtük új jelszavukat. Javasoljuk, hogy az első belépés után változtassák meg jelszavukat! Amennyiben nem sikerül a rendszerbe belépni, illetve az értesítő e-mail nem érkezett meg, kérjük hívja telefonos ügyfélszoglálatunkat!

 

3. A korábbi rendszerben több regisztrációval rendelkeztem. Hogyan tudom az új rendszert használni?

Mivel az új rendszerben lehetőség van egy regisztráció alatt több üzleti partnerre, illetve felhasználási helyre vonatkozó ügyintézésre, javasoljuk, hogy egy regisztráció alá, profilok létrehozásával vonja be a korábban több regisztrációval intézett üzleti partnereket. Felhívjuk figyelmét, hogy ehhez előzetesn törölni kell a korábban létrehozott regisztrációkat, annak a kivételével, amelyet az új rendszerben meg akar tartani. Ezek után profil felvétellel ezeket az üzleti partnereket profil felvétettel a regisztrációhoz tudja rendelni.

 

4. Több profil esetén hogyan tudok a profilok között váltani?

A bejelentkezést követően a képernyő jobb felső részében megjelenik a regisztrált felhasználó neve és az alapértelmezett profil. Amennyiben Ön a regisztrációhoz több profilt kapcsolt, a kis sárga nyilacskára kattintva lehulló listából kiválaszthatja azt a profilt, amellyel kapcsolatosan ügyintézni kíván.
Felhívjuk figyelmét, hogy a listából történő profil kiválasztás nem azonos az alapértelmezett profil kiválasztásával. Ez utóbbit az Adatmódosítás menüpont Profilkezelés fülén tudja beállítani.

 

5. Táblázatokban hogyan tudok sort kijelöli, illetve kijelölést megszüntetni?

Táblázatok esetén adott sor kijelöléséhez kattintson a sorjelző sárga négyzetecskére. Ekkor a kijelölt sor előtti sárga jelölő négyzetcskében egy fehér ✓ jel jelenik meg.
Sorkijelölés megszüntetéséhez nyomja le a CTRL billentyűt és ezzel egy időben kattintson a sorkijelölő négyzetecskén.