Nyilatkozat egyetemes földgázszolgáltatásra való jogosultság fennállásáról

Kérjük, adja meg az Önnek küldött levélben szereplő azonosítót és jelszót.

A nyilatkozattal kapcsolatos bővebb tájékoztatás az mvmnext.hu/egyetemesvaltozasok oldalon található.

Kérjük, töltse ki a lenti nyilatkozatot a tájékoztató levélben megadott határidőig.

2022 augusztusában módosult az egyetemes földgáz- és villamosenergia-szolgáltatás igénybevételére jogosultak köre. A 2022. november 8-val hatályba lépett jogszabályi változás részletesen szabályozza, hogy az MVM Next hogyan ellenőrzi a jogosultságot az egyetemes szolgáltatásra.

Az érintett ügyfélkört elektronikus vagy postai úton küldött levélben tájékoztattuk. Az alábbi felület célja, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy Ön jogosult az egyetemes szolgáltatást igénybe venni. A nyilatkozat kizárólag a lenti felületen megadott módon kitöltve és beküldve érvényes.

A nyilatkozat beküldésének elmulasztásával az egyetemes szolgáltatásra való jogosultság 2022. augusztus 1. napjával automatikusan megszűnik, és az ügyfélre a nem jogosult ügyfélkörre vonatkozó szabályokat kell alkalmazni.

Kérjük, töltse ki a lenti mezőket. A csillaggal jelölt adatok megadása kötelező.

Ha jelenleg nem lakossági felhasználóként veszi igénybe az egyetemes szolgáltatást egy olyan felhasználási helyen (mérési ponton), ahol egyébként lakossági felhasználónak minősül, kérjük, erre a felhasználási helyre (mérési pontra) a lakossági jogosultság igénybevételéhez szükséges nyilatkozatot is tegye meg a megküldött tájékoztatóban foglalt határidőig.

Erről bővebb tájékoztatás az https://www.mvmnext.hu/egyetemesvaltozasok oldalon található.

Kérjük, hogy jelölje (pipálja) be az alábbi "Nem vagyok robot" szöveg előtt lévő négyzetet! Amennyiben képes feladványt kap, kövesse a megjelenő utasítást!

Ön ezzel az azonosítóval már leadta nyilatkozatát, amennyiben módosítani szeretné, kérjük, keresse az Ügyfélszolgálatunkat.
Nem megfelelő adat, kérjük a Nyilatkozattételi felhívás tárgyú levelünkben szereplő azonosítókat írja be pontosan.

Ezúton nyilatkozom, hogy az alább megjelölt felhasználási hely (mérési pont) tekintetében egyetemes szolgáltatásra jogosult felhasználónak minősülök.

Amennyiben rendelkezik olyan felhasználási hellyel (mérési ponttal), amely a fenti listában nem szerepel, és amelyet egyetemes szolgáltató lát el nem lakossági felhasználóként, kérjük, arra vonatkozóan is tegye meg nyilatkozatát.

39N
Polgári és büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy az általam tett nyilatkozat megfelel a valóságnak.
Az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat megismertem és elfogadom Földgázszolgáltatásra vonatkozó részletes információkat itt talál. *
A nyilatkozat elküldéséhez minden kötelező mezőt ki kell tölteni, csak ezt követően lesz aktív a NYILATKOZAT BEKÜLDÉSE gomb.