Az NKM e-számla-kampányával már több tízmillió forint gyűlt össze a Szent László Kórház alapítványának

2020.05.18

Az NKM e-számla-kampánya április 2. - július 2. között tart, annak érdekében, hogy a cég ügyfeleivel közösen járulhasson hozzá a jelenlegi helyzetben megnövekedett egészségügyi terhek enyhítéséhez. A kampány indulása óta eltelt hetekben eddig több mint 41 000 új NKM e-számla-regisztráció történt, aminek köszönhetően az ügyfelek több tízmillió forinttal támogatták a kórház alapítványát.

A kampány ideje alatt a környezetbarát e-számlára váltó ügyfelek minden új villamosenergia- vagy földgáz-e-számlára történő regisztráció után garantált 500 Ft számlajóváírást kapnak, illetve az NKM Energia Zrt. ügyfelei felajánlásuk révén további 500 Ft-tal támogatják a hazai ellátóközpontnak minősített Szent László Kórház (DPC-OHII) alapítványát.

Az ügyfelek dönthetnek úgy is, hogy a garantált 500 Ft jóváírást is felajánlják a kórháznak. Az NKM az ügyfelek nemes gesztusát azzal honorálja, hogy a kórházi felajánlást választók automatikusan részt vesznek a kampány nyereményjátékában, amelyben 5000 Ft értékű NetPincér vásárlási utalványokat sorsol ki a társaság.

Az NKM számos ügyfele ismerte már fel az elektronikus számlázás és a csekkmentes fizetés előnyeit, ezért mostanra már több mint egymillió e-számla-regisztrációval rendelkezik a társaság, ezzel is hozzájárulva a környezet védelméhez.

Az NKM földgáz- és áramügyfelei az alábbi oldalakon vehetik igénybe az e-számlát:

Áram: www.mvmnext.hu/aram/eszamla

Földgáz: https://www.mvmnext.hu/foldgaz/email-eszamla