Az NKM irodái ismételten csak előzetes időpontfoglalással látogathatók

2020.09.21

Az NKM szeptember 21-től ismételten csak előzetes időpontfoglalással teszi lehetővé ügyfelei számára az ügyintézést az ügyfélszolgálati irodáiban.

A személyes ügyintézés a fővárosban és a nagyobb városokban elérhető állandó irodákban, valamint az NKM által üzemeltetett fiókirodákban kizárólag előzetes időpont-egyeztetést követően érhető el, ugyanakkor a postai fiókirodákban nem szükséges az előzetes időpontfoglalás.

Időpontfoglalás:

www.nemzetikozmuvek.hu/idopontfoglalas

Az NKM az irodákat fokozottan, folyamatosan fertőtleníti, valamint minden helyszínen több kézfertőtlenítőt is kihelyez. Az irodákba csak maszkban lehet belépni, kísérő nélkül. Az NKM arra kéri ügyfeleit, az előzetesen lefoglalt időpontra érkezzenek pontosan, és hozzák magukkal a szükséges igazolványokat, dokumentumokat, valamint a gördülékeny ügyintézés érdekében a kitöltött formanyomtatványokat.

A szükséges dokumentumokról itt érhető el bővebb információ:

www.mvmnext.hu/aram/Dokumentumtar
www.mvmnext.hu/foldgaz/Dokumentumtar

Az NKM továbbra is arra buzdítja ügyfeleit, hogy ha tehetik, válasszák a legtöbb ügy intézésére alkalmas online ügyfélszolgálatot, mobilapplikációt, telefonos, vagy írásos ügyfélszolgálatot. Az NKM honlapján minden információ megtalálható az elektronikus ügyintézésről, a regisztráció az online ügyfélszolgálaton vagy a mobilapplikációban néhány percet vesz csupán igénybe.

Telefonos ügyfélszolgálat

06 20 474 9999, 06 30 474 9999,
06 70 474 9999, 06 1 474 9999

 Online ügyfélszolgálat

www.mvmnext.hu/foldgaz/Ugyfelszolgalat
www.mvmnext.hu/aram/Ugyfelszolgalat

 Írásos ügyfélszolgálat

ugyfelszolgalat@mvmnext.hu
NKM Energia Zrt., 1439 Budapest, Pf. 700

 Mobilapplikáció

NKM Földgázapp
NKM Áramapp