Az NKM Energia különleges ügyféltalálkozót tartott

2020.11.25

Az NKM Energia Zrt. a pandémiás helyzetre tekintettel rendhagyó módon rendezte meg első online ügyféltalálkozóját, amely nagy sikert aratott az üzleti partnerek körében. Az egész napos online programok között szó volt geo- és klímapolitikai kérdésekről, elektronikai eszközöktől való függőségről, valamint olyan kiemelten fontos pszichológiai témáról, mint a boldogság. Az ügyfelek a napot interaktív borkóstolóval és egy közös főzéssel zárták Giannival.

A versenypiaci szegmens kiemelten fontos volt számunkra mindig is, ezért ebben a speciális helyzetben is megoldottuk, hogy az évente megrendezett ügyféltalálkozónk idén is megvalósulhasson, most igazán különleges módon, mégis biztonságosan, az otthon melegéből, online csatornán keresztül. A célunk az volt, hogy ez a nap edukatív konferencia és szórakozás is legyen egyben, amely a rengeteg pozitív ügyfél visszajelzésünk alapján sikeresen teljesült. Nagyon köszönjük ügyfeleinknek, hogy részt vettek ezen a formabontó napon!” – mondta Hiezl Gábor, az NKM Energia Zrt. vezérigazgatója.

 

Az online ügyféltalálkozón Feledy Botond, külpolitikai szakértő, politológus, aki az energiaigények átalakulásának Európa biztonságára gyakorolt hatásáról beszélt. Dr. Rab Árpád, jövőkutató, szociológus, kulturális antropológus előadásában kiemelte a jelen és jövő intelligens, erőforráshatékony technológiáinak szerepét, fontosságát. Dr. Bart István, éghajlat- és energiapolitikus, jogász, aki rávilágított arra, hogy egy európai ember egy kontinensen belüli repüléssel az éves ökolábnyomának a negyedét gyűjti össze. Végh József, kriminálpszichológus rávilágított a félelem és bátorság intrapszichés útjára, valamint a boldogság bejárható útjára. Berki Krisztán, olimpiai bajnok tornász beszélt a nehéz körülmények és teher alatt elérhető sikerről és hogy mely az élsportban, sportban mindennapos megküzdési stratégiákat, segítségeket lehetne alkalmazni a mindennapi életben. Az előadások végén a vidám hangulatról, Litkai Gergely, humorista gondoskodott. A nap végén kulináris utazást is tarthattak az ügyfelek: interaktív borkóstoláson vehettek részt, vagy megtanulhatták az igazi olasz carbonara elkészítését Giannival.

 

A Magyarország legnagyobb nemzeti tulajdonú cégcsoportjához, az MVM Csoporthoz tartozó NKM Energia Zrt. elsődleges feladata a folyamatos és biztonságos földgáz- és áramszolgáltatás biztosítása országszerte.

Az NKM Energia Zrt. nem csak több, mint 4 millió lakossági ügyfél számára biztosítja az energiát országszerte, hanem több mint 55 ezer üzleti ügyfél szabadpiaci villamosenergia- és földgáz-kiskereskedője. Az NKM Energia a hazai felhasználók teljes vertikumát lefedi az egyszemélyes betéti társaságoktól a legnagyobb gyárakig, erőművekig, intézményi partnerekig, ipari termelőkig vagy önkormányzatokig.