Az MVM Next ügyfelei közel 350 ezer új e-számla regisztrációval járultak hozzá a környezet védelméhez tavaly

2021.01.20

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. ügyfeleinek már közel egyharmada választotta a papírmentes, környezetkímélő elektronikus E-számlát valamint a digitális ügyintézést és a készpénzmentes fizetési megoldásokat.

A tavalyi év végén a társaság elindította újabb e-számla kampányát, amellyel a 2020. október 15. és 2020. december 15. között, az MVM Next saját áram, vagy földgáz E-számlájára váltó ügyfelek a garantált 1000Ft értékű számlajóváírás mellett az HBO GO online videótárhoz egy havi hozzáférést kaptak ajándékba. Az ügyfelek automatikusan részt vettek egy nyereményjátékában is, aminek fődíjaként 1 000 000 Ft értékű Praktiker vásárlási utalványt sorsolt ki az MVM Next. A közjegyző jelenlétében tartott sorsoláson a fődíjat egy budapesti ügyfelünk nyerte.

A 2020. év végi kampány során közel 25 ezer, míg a tavalyi év egészét tekintve összesen közel 350 000 új e-számla beállítás történt. Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. ügyfelei a saját e-számlát mind a földgáz, mind az áramszolgáltatással kapcsolatban egyaránt igényelhetik. Az igénylés díjmentes, pár kattintással igénybe vehető. Az e-számla igénylése és kezelése a legkényelmesebb módon történik, a számlát otthonról bankkártyával, banki átutalással vagy csoportos beszedési megbízással is ki lehet egyenlíteni.

Az MVM Next áram-és földgázszolgáltatással kapcsolatos otthoni ügyintézési lehetőségeket, környezetbarát szolgáltatásokat és rugalmas fizetési megoldásokat kínál több mint 4,2 millió ügyfele számára országszerte. Az egyik legnépszerűbb környezetbarát, digitális szolgáltatás az elektronikus számla, amellyel az ügyfelek teljesen elfelejthetik a környezetet terhelő papír számlákat és a készpénzhasználatot. A modern, hiteles, környezetbarát elektronikus számla igénylése csupán pár kattintás, amelyet az ügyfelek azonnal és később is, a nap 24 órájában bármikor megtekinthetnek és akár egy évre visszamenőleg visszakereshetnek.