Az MVM Next Zrt. új weboldalt hozott létre ügyfelei számára

2021.02.04

Az MVM Next Zrt. új, Gyakori kérdések weboldalát földgáz- és áramszolgáltatással kapcsolatos információszerzés céljából hozta létre ügyfelei számára. Az új oldal feladata a leggyakrabban felmerülő kérdések és válaszok összegyűjtése mellett az ügyintézés hatékonyságának növelése és a digitális csatornák használatának megkönnyítése.

Az oldalon hat fő témakörben, három különböző keresési mód alapján lehetséges tájékozódni. Az oldalon diktálással, éves leolvasással, számlázással, fizetéssel, átírással és online megoldásokkal kapcsolatos kérdések közt böngészhetnek az ügyfelek.

Mind a kérdések, mind a válaszok közérthetően, egyszerűen átláthatóan és kereshetően szerepelnek az oldalon, így pár perc alatt gyorsan választ kaphat az ügyfél a kérdésére. A szabadszavas keresés és a népszerű témakörök mellett a gyakori élethelyzeteket leíró témákból is lehetséges választani.

Az MVM Next Zrt. legújabb animációs kisfilmjében a Láng család mutatja be a Gyakori kérdések oldalt. Az oldalt bemutató animációs film az alábbi linkeken érhető el:

https://www.youtube.com/watch?v=QaxOFRlE-y0&feature=youtu.be

A Gyakori kérdések weboldal ezen a linken keresztül érhető el: https://gyik.mvmnext.hu/