Garantált számlajóváírás az MVM Next környezettudatos e-számlájával

2021.04.15

Korábbi nagy sikerű, a környezettudatos e-számla népszerűsítését célzó kampányainak mintájára az MVM Next elindította „Gondolj a környezetre, és nyerj!” elnevezésű kampányát, amellyel 2021. június 30-ig a társaság saját áram- vagy földgáz-e-számlájára váltó ügyfelek 1000 Ft garantált számlajóváírást kaphatnak, 3 szerencsés új e-számlás pedig e-bike-ot nyerhet a kampány végén.

Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink közel egyharmada a környezetkímélő, papírmentes e-számlára váltott. Ez azt jelenti, hogy nemcsak nekünk, hanem ügyfeleinknek is fontos környezetünk védelme. Jelenlegi kampányunkban az edukatív irányt erősítjük, hiszen a környezet védeleméhez a mindennapokban tudatos odafigyeléssel lehet a leghatékonyabban hozzájárulni” – mondta Dr. Tomaj Balázs, az MVM ügyfél-vezérigazgatóhelyettese.

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. több mint 1,3 millió ügyfele választotta a papírmentes, környezetkímélő elektronikus számlát, valamint a digitális ügyintézést és a készpénzmentes fizetési megoldásokat. Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. ügyfelei a saját e-számlát mind a földgáz-, mind az áramszolgáltatással kapcsolatban igényelhetik. Az igénylés díjmentes, pár kattintással lebonyolítható. Az MVM E-számla igénylése és kezelése a legkényelmesebb módon történik, a számlát otthonról bankkártyával, banki átutalással vagy csoportos beszedési megbízással is ki lehet egyenlíteni.

Az eddigi kampányok tapasztalatai azt mutatják, hogy érdemes a környezettudatos életmódra építeni, mivel az MVM Next ügyfelei a tavalyi év során közel 350 ezer új e-számla-regisztrációval járultak hozzá a környezet védelméhez. Reméljük, hogy ez a szám a jövőben dinamikusan nő majd tovább, és még több tudatos ügyfél csatlakozik az online ügyintézés biztosította megoldásokhoz” – összegezte Hiezl Gábor, az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. vezérigazgatója.

Az MVM Next áram- és földgázszolgáltatással kapcsolatos otthoni ügyintézési lehetőségeket, környezetbarát szolgáltatásokat és rugalmas fizetési megoldásokat kínál több mint 4,2 millió ügyfele számára országszerte. Az egyik legnépszerűbb környezetbarát, digitális szolgáltatás az elektronikus számla, amellyel az ügyfelek teljesen elfelejthetik a környezetet terhelő papírszámlákat és a készpénzhasználatot. A modern, hiteles, környezetbarát elektronikus számla igénylése csupán néhány kattintás, e-számláikat az ügyfelek azonnal és később is, a nap 24 órájában bármikor megtekinthetik és akár egy évre visszamenőleg visszakereshetik.