Változás az MVM Next gázszámláin szereplő bankszámlaszámok között

2022.03.16

Változás az MVM Next gázszámláin szereplő bankszámlaszámok között

Budapest, 2022. március 18. – Az MVM Next gázszámláin egyes esetekben megváltozik a bankszámlaszám 2022. március 23-tól, ezért érdemes figyelni a számlán szereplő bankszámlaszámot. Az eddig megadott 1010-es kezdetű bankszámlaszám helyett új számlaszámra szükséges utalni a gázszámlák ellenértékét.

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. arra kéri ügyfeleit, hogy minden esetben a befizetendő számlán feltüntetett bankszámlaszámra teljesítsék a befizetést, illetve változás esetén módosítsák a korábban elmentett számlaszámot. Ha az ügyfél ismétlődő átutalási megbízást adott bankjánál, érdemes ellenőrizni a számlaszámot és szükség esetén módosítani azt. Kényelmes megoldás a bankszámlaszám helyett a másodlagos azonosító használata, amely a gázszámláknál a gazszamla@mvm.hu

A legegyszerűbb ügyintézés érdekében az MVM Next javasolja ügyfeleinek az online ügyfélszolgálat használatát, amelyre az ügyfelek néhány kattintással regisztrálhatnak, illetve a mobilapplikáció letöltését.