Október 17-étől megszűnt az MVM Next Áramapp és Földgázapp

2022.10.19

Az eddig két külön alkalmazásként rendelkezésre álló MVM Next Földgázapp, és az áramügyfeleket kiszolgáló MVM Next Áramapp megszűnik. Így azok az ügyfeleink, akik eddig ezeket az alkalmazásokat használták, innentől kezdve már a legmodernebb mobilappon és a vele azonos tartalmú online ügyfélszolgálaton intézhetik ügyeiket.

*A tavaly szeptemberben az ELMŰ-ÉMÁSZ-tól érkezett ügyfelek áramügyintézési csatornái ebben a fázisban nem változnak, számukra egyelőre még marad a megszokott ker.mvmnext.hu online ügyfélszolgálat és az MVM Next EnergiApp.

Az új appban vagy az ugyanazon felhasználónévvel és jelszóval használható online ügyfélszolgálaton  a korábbi számlák és mérőállásadatok továbbra is elérhetők maradnak. Az elmentett kártyaadatok azonban nem jelennek meg az új felületeken, ezért újra meg kell adni a kártyaszámot.

Miért érdemes használni az új online felületeinket?

 

Diktáljon könnyedén, és kövesse nyomon a számláit! – A belépést követően egyszerűen diktálhatja mérőállását, hiszen már ott várja egy vagy több mérőjének a gyártási száma. A mérőállás megadásán túl kényelmesen, gyorsan befizetheti számláit, intézheti további ügyeit. Elmentheti online naptárába számlájának fizetési határidejét, így könnyedén gondoskodhat a határidőn belüli befizetésről.

 

Kezelje egy helyen több ingatlan energiaügyeit! – Több felhasználási hely ügyeit intézheti kényelmesen, legyen az saját lakása, nyaralója. Megbízottként akár a kevésbé digitális családtagok ügyeiben is eljárhat.

 

Az sem baj, ha nem az Ön nevén van a szerződés – Megbízott családtagként, bérlőként az MVM Next szerződött ügyfele vagy ügyfelei helyett is intézheti a leggyakoribb ügyeket

 

Értesüljön a legfontosabb ügyekről! –  Automatikusan értesítjük új számláiról, igény esetén diktálási időszakairól akár szerződő, akár megbízott fizető.

 

Az új online ügyfélszolgálati felület az mvmnext.hu/Ugyfelszolgalat címen érhető el, az MVM Next app megtalálható a mobilappos webáruházakban.