Rövidesen egyesül az NKM földgáz-és áramszolgáltatója

2019.03.13

Az NKM földgázszolgáltató és áramszolgáltató társasága 2019. június 30-án összeolvadással egyesül, az új cég neve NKM Energia Zrt. lesz. Az ügyfeleinknek nincs tennivalója, a magasszintű energiaszolgáltatást a továbbiakban az új, integrált multi-utility társaság biztosítja, amely így Magyarországon egyedülálló módon biztosít egyszerre földgáz és villamos energia szolgáltatást az ország egész területén.

Az NKM Energia Zrt. mérlegfőösszege 313 milliárd, jegyzett tőkéje 40 milliárd, saját tőkéje 210 milliárd forint lesz. Az NKM folyamatosan tájékoztatja mind az egyetemes szolgáltatásban, mind a versenypiacon kiszolgált ügyfeleit a változásról. Az első hivatalos tájékoztatókat június elejétől a számlákkal kapják kézhez az ügyfelek. A teljes kereskedelmi üzletág egy pontba szervezésével tovább folytatódik a társaságcsoport villamos energia és földgáz üzletágai közötti szinergiák erősítése, az ügyfelek biztonságos és magas színvonalú ellátása, és a modernizáció.

Az egyesüléssel nem változnak az ügyfél-azonosítók, a számlázás ritmusa, a diktálási időszakok, sem a folyószámla-azonosítók és a csoportos beszedési megbízások érvényessége. A cégjogi egyesüléssel a minőségi ellátás zavartalan marad, ügyfeleinknek nincsen teendője sem áram-, sem földgázszolgáltatás terén.