Bemutatkozik a Láng család

2020.10.30

Animációs kisfilmsorozattal népszerűsítjük termékeinket és szolgáltatásainkat a közösségi médiában

Az új animációs kisfilmsorozatunk első részében azokat a korszerű, csekkmentes fizetési módokat mutatjuk be, amelyekkel ügyfeleink kényelmét kívánjuk szolgálni. 
Mi mint NKM elkötelezettek vagyunk a környezetet kímélő szolgáltatások és fizetési megoldások mellett, amelyek a zöldebb jövő megteremtését teszik lehetővé. 
Az egyszerű számlafizetési módok közé tartozik a netbankos átutalás, az NKM Földgázappon és NKM Áramappon keresztül történő befizetés, a csoportos beszedési megbízás, illetve a másodlagos azonosítóval történő fizetés. A csekkmentes, kényelmes és biztonságos számlafizetési megoldások ismertetésére és népszerűsítésére animációs kisfilmet készítettünk, amely egy 8 részes filmsorozat első része.  

A digitális, önkiszolgáló ügyintézést segítő animációs filmekben egyedi, az NKM-nek rajzolt karakterek jelennek meg: ők a Láng és Fényes család tagjai – szülők, gyerekek, nagyszülők –, akik az áram- vagy gázszolgáltatás igénybevétele kapcsán olyan problémába ütköznek (pl. kifutottak az időből a papíralapú csekkbefizetéssel) vagy olyan élethelyzetbe kerülnek (pl. költözés, átírás), amelyre az NKM valamelyik kényelmi szolgáltatása a megoldás.

A sorozat második részében a Láng család példáján keresztül mutatjuk be az online mérőállás-diktálási lehetőségeket.

Az ügyféledukációs videósorozat első részéhez hasonlóan ismét a Láng család egy napjába nyerhetünk bepillantást. A család utazás közben olyan földgáz- és áramszolgáltatással kapcsolatos problémába ütközik, amelyre az NKM digitális szolgáltatásai nyújtanak megoldást számukra. Az online ügyfélszolgálat és az NKM appok bárhonnan, bármikor lehetővé teszik az egyszerű és gyors mérőállás-diktálást. 

A mérőállás-diktálást megkönnyítő szolgáltatásokat bemutató kisfilm az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

A film az NKM weboldalán, YouTube-csatornáján, a Facebookon és az Instagramon is elérhető.

Az ügyintézést megkönnyítő, interaktív NKM-szolgáltatásokat bemutató kisfilmsorozat további részeiben szó lesz egyebek között a számlák tartalmáról, értelmezéséről is.