Újra lehet időpontot foglalni az MVM Next ügyfélszolgálati irodáiba

2021.04.07

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. személyes ügyfélszolgálati irodáira a Kormány védelmi intézkedéseiről szóló rendeleteivel összhangban újra lehet előzetesen időpontot foglalni.

Az irodák 2021. április 9-étől kizárólag előzetes online vagy telefonos időpontfoglalás alapján látogathatók. Ez azért szükséges, mert az irodákban egyszerre csak annyi ügyfél tartózkodhat, ahány ügyintéző dolgozik, hogy elkerülhető legyen az irodák túlzsúfoltsága annak érdekében, hogy az ügyfelek és kollégák egészségének megőrzését szavatolni tudja a társaság.

Az ügyintézők a korábban megszokott módon, pultra rögzített plexilap mögül kommunikálnak az ügyfelekkel, ezzel még biztonságosabbá téve az ügyintézést. Az MVM Next az irodákat fokozottan, folyamatosan fertőtleníti, valamint minden helyszínen kézfertőtlenítő is az ügyfelek rendelkezésére áll. Az irodákba csak maszkban lehet belépni, kísérő nélkül, ugyanakkor nincsen korosztályokhoz kötött idősáv. Az MVM Next arra kéri ügyfeleit, hogy az előzetesen lefoglalt időpontra érkezzenek pontosan, és hozzák magukkal a szükséges igazolványokat, dokumentumokat.

A szükséges dokumentumokról itt érhető el bővebb információ:

www.mvmnext.hu/aram/Dokumentumtar

www.mvmnext.hu/foldgaz/Dokumentumtar

Az MVM Next honlapján minden információ megtalálható az elektronikus ügyintézésről, a regisztráció az online ügyfélszolgálaton vagy a mobilapplikációban néhány percet vesz csupán igénybe. Azon ügyfelek, akik a kényelmes, környezetbarát elektronikus számla mellett döntenek, 1000 forint jóváírást kapnak.


Időpontfoglalás (telefonon vagy online):

Áram időpontfoglalás
Földgáz időpontfoglalás

 

Online elérhetőségeink:

Földgáz Online Ügyfélszolgálat
Áram Online Ügyfélszolgálat


Mobilapplikációinkat letöltheti az alábbi hivatkozásokon:

Az MVM Next Áramapp elérhetőségei: 
App Store 
Google Play
Huawei AppGallery

Az MVM Next Földgázapp elérhetőségei:
App Store
Google Play
Huawei AppGallery


Telefonos ügyfélszolgálatunk várja hívását:

+36 20 474 9999
+36 30 474 9999
+36 70 474 9999
+36 1 474 9999

Írásbeli kapcsolatfelvétel:

ugyfelszolgalat@mvm.hu

MVM Next Energiakereskedelmi Zrt., 1439 Budapest, Pf. 700