Az NKM márkából MVM lett

2021.01.04

2021-től az országos egyetemes közműszolgáltató NKM Energia Zrt. új márkával MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. néven folytatja tevékenységét, tovább erősítve ezzel is az MVM Csoporthoz tartozást. A márka- és névváltozással kapcsolatban az ügyfeleknek nincs teendőjük.

2021. január 1-jétől új néven érhetők el az MVM Csoport közműszolgáltatási portfóliójába tartozó társaságok, az NKM márka helyét az MVM vette át, így Magyarország harmadik legnagyobb, kiemelkedően sikeres vállalatcsoportja immár egységes márkanév alatt jelenik meg.

A márkaváltás következtében az egyetemes földgáz- és villamosenergia szolgáltató 4,2 millió ügyfele számára már MVM márkanévvel nyújtja az eddig megszokott, magas színvonalú szolgáltatásokat, legyen szó energiáról, vagy a számos kényelmi szolgáltatásról.

A társaság ügyfelei felé a változások elsősorban az ügyfélszolgálatok, az online ügyfélszolgálat, a számlák, a weboldalak és a mobilapplikációk arculatában jelennek meg. Az új, egységes MVM márka segít abban, hogy az ügyfelek és a köztudat számára átláthatóbbak legyenek a vállalatcsoport tevékenységei, kiemelten a szolgáltatók működése.

A név- és márkaváltással a telefonszámok nem változtak meg, ugyanakkor a weboldal, valamint az online ügyfélszolgálat elérhetőségei és a mobilapplikációk megújultak az alábbiak szerint:

Telefonos ügyfélszolgálat

06 20 474 9999, 06 30 474 9999, 06 70 474 9999, 06 1 474 9999

Weboldal

www.mvmnext.hu

Online ügyfélszolgálat

www.mvmnext.hu/ugyfelszolgalat

Írásos ügyfélszolgálat

ugyfelszolgalat@mvm.hu

MVM Next Energiakereskedelmi Zrt., 1439 Budapest, Pf. 700

Mobilapplikáció

MVM Next Földgázapp

MVM Next Áramapp

A cégnév változásokat követően az ügyfelek áram-és földgáz e-számlájukat mostantól az MVM Next Online Ügyfélszolgálattól kapják, amelyeket az ugyfelszolgalat@online.mvmnext.hu illetve a noreply@mvmnext.hu e-mail címről küld ki a szolgáltató.