Hőgombák az MVM Next ügyfélszolgálati irodái előtt

2021.01.11

Az MVM Next Zrt. irodáin biztosított a személyes ügyintézés lehetősége, ugyanakkor a jelenlegi vírushelyzet miatt az ügyfelek nem tartózkodhatnak a várókban, ezért a hideg idő beköszöntével a társaság a leglátogatottabb irodái elé hőgombákat helyez ki.

„A nagy múltú, stabil, ugyanakkor folyamatosan fejlődő és innovatív MVM Csoporthoz tartozó közműszolgáltatási portfólióba tartozó társaságok az elmúlt időszakban számos intézkedéssel segítették ügyfeleiket. Tudjuk, hogy egyes helyzetekben elkerülhetetlen a személyes ügyintézés, azonban ennek nem kell, hogy része legyen a hidegben várakozás, ezért ügyfeleink kényelme érdekében legforgalmasabb irodáink elé hőgombákat helyeztünk el.” – mondta Réti Endre, az MVM Ügyfélkapcsolati Kft. ügyfélkapcsolati igazgatója.

Januártól az MVM Next hét leglátogatottabb irodája elé hőgombákat helyez ki; Budapesten a Fiumei úton, Szegeden a Kossuth Lajos sugárúton, Debrecenben a Kürtös utcában, Miskolcon az Arany János utcában, Kecskeméten a Szultán utcában, Cegléden a Kossuth Ferenc utcában, valamint Érden a Szabadság téren. A társaság felhívja az ügyfelek figyelmét arra, hogy a hőgombák mellett is tartsák a szükséges távolságot egymástól.

Az MVM Next budapesti és a nagyobb városokban elérhető állandó ügyfélszolgálati irodáin, valamint a társaság által üzemeltetett fiókirodákban a személyes ügyintézés kizárólag előzetes időpont-egyeztetést követően érhető el.

Időpontfoglalás:

www.mvmnext.hu/idopontfoglalas

Az MVM Next az irodákat folyamatosan fertőtleníti, valamint minden helyszínen több kézfertőtlenítőt is kihelyezett. Az irodákba csak maszkban lehet belépni, kísérő nélkül.  Arra kérjük ügyfeleinket, hogy az előzetesen lefoglalt időpontra érkezzenek pontosan, és hozzák magukkal a szükséges igazolványokat, dokumentumokat, valamint a gördülékeny ügyintézés érdekében a kitöltött formanyomtatványokat.

A szükséges dokumentumokról itt érhető el bővebb információ:

www.mvmnext.hu/aram/Dokumentumtar

www.mvmnext.hu/foldgaz/Dokumentumtar

Továbbra is arra buzdítjuk ügyfeleinket, hogy ha tehetik, válasszák a legtöbb ügy intézésére alkalmas online ügyfélszolgálatot, mobilapplikációt, telefonos, vagy írásos ügyfélszolgálatot, amellyel elkerülhető a sorbanállás. Honlapunkon minden információ megtalálható az elektronikus ügyintézésről, a regisztráció az online ügyfélszolgálaton vagy a mobilapplikációban néhány percet vesz csupán igénybe.

Telefonos ügyfélszolgálat

06 20 474 9999, 06 30 474 9999,
06 70 474 9999, 06 1 474 9999

 Online ügyfélszolgálat

www.mvmnext.hu/aram/Ugyfelszolgalat

www.mvmnext.hu/foldgaz/Ugyfelszolgalat

 Írásos ügyfélszolgálat

ugyfelszogalat@mvm.hu
MVM Next Energiakereskedelmi Zrt., 1439 Budapest, Pf. 700

Mobilapplikáció

MVM Next Földgázapp
MVM Next Áramapp