Új értesítő a lejáró és lejárt számlákról

2021.04.06

E-számlás ügyfeleink igényei alapján mostantól az e-számla-értesítőt követően emlékeztetőt küldünk az aktuális gázszámla fizetési határidejéről, hogy az e-számlásoknak, azaz immár minden harmadik ügyfelünknek megkönnyítsük a fizetési határidők közti eligazodást.

Így tehát ha 2 nappal a fizetési határidő előtt és 4 nappal a fizetési határidő lejárta után a rendszerünk adatai alapján úgy látjuk, hogy nem érkezett meg hozzánk a számla összege, minden e-számlásnak automatikus emlékeztetőt küldünk e-mailben.

 

 

Új emlékeztetőnk átutaláskor is segíteni fog, mert tartalmazza a banki utaláshoz szükséges pontos információkat is.

A gázszámlák az emlékeztetőben található Befizetem bankkártyával gombra kattintva azonnal kiegyenlíthetők, a Tovább a számláimhoz gomb pedig az online ügyfélszolgálat felületére vezet, ahol bejelentkezést követően bármikor meg lehet tekinteni és be lehet fizetni a számlákat.

 

Ne váljon adathalászok áldozatává!

E-számla befizetése vagy személyes adatai megadása során mindig legyen elővigyázatos! Ismeretlen csalók az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. (netán még az NKM Energia Zrt.) nevében számla elkészülésére hivatkozva félrevezető e-mailekkel vették célba a magyarországi internethasználókat. Mindig figyelmesen olvassa el a kapott e-maileket, és ha az adatok nem pontosak, helyesírási hibát vagy magyartalan, online programmal fordított (pl. ékezet nélküli) mondatokat talál, ne adja meg személyes vagy banki adatait! Magát a számlát az értesítő pdf-mellékleteként küldjük, ellenőrizze, hogy valódi-e, a megfelelő adatok és időszak szerepelnek-e benne. A gázszámlák bankkártyás fizetése a CIB Bank biztonságos felületén történik. További információk: www.mvmnext.hu/Adathalaszat