Otthonunk energiája a Bajnokok Parkjában

2021.07.23

Július 23. és augusztus 8. között az MVM Next az MVM Csoport otthonszolgáltatójaként várja a fővárosi Millenáris Parkba látogatókat.

A tokiói olimpiai versenyek idején a Millenáris Bajnokok Parkja egyebek mellett előadásokkal, sportbemutatókkal, az olimpia helyszínét kulturális és gasztronómiai különlegességekkel bemutató Japán nappal várja látogatóit. A program naponta 16–20 óra között látogatható és ingyenes.

Az eseményhez az MVM Next július 23-tól adja az „extra energiát”.

Az MVM-standon felállított faházban és annak környékén családi programokkal, sportvetélkedőkkel, nyereményjátékkal, az otthonszolgáltatásokhoz kapcsolódó energiahatékonysági kvízzel és tudnivalókkal várjuk a látogatókat.

Aki részt vesz a kvízjátékban, ajándéktárgyat nyerhet, és akár a fődíj, egy elektromos roller megnyerésére is esélyes lesz.

Két szombaton (július 24-én és 31-én, mindkét napon 18 órától) mindannyiunk fizikatanára, Tóth Pál hozza a helyszínre látványos kísérleteit, a Gördülő Energiát.

A rendezvény résztvevői egy rekordkísérlethez is csatlakozhatnak: a Tekerj velünk Tokióba! kezdeményezéssel egy erre a célra berendezett színpadon lesz lehetőség bringán letekerni a Budapest és Tokió közötti több mint 9000 kilométeres távot.

Az olimpikonok az indulás előtt a Nemzeti Táncszínház épületében tettek ünnepélyes esküt, a hazaérkezés után is itt találkozhatnak velük a szurkolók: a Magyarock Lounge olimpiai találkozópont, valamint különleges beszélgetések, elemzések, médiabejelentkezések helyszíne lesz.