Webshopot indított az MVM Next

2022.11.25

Elindult az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. webshopja, ahol jelenleg az elektromos autózáshoz kapcsolódó termékeket, szolgáltatásokat vásárolhatnak az ügyfelek. A cég a jövőben a felmerülő ügyféligények szerint bővíti tovább szolgáltatás- és termékpalettáját.

Az MVM Next webshopjában az érdeklődők az MVM Mobiliti termékeit és kapcsolódó szolgáltatásait találják meg. Az MVM Mobiliti Kft. Magyarország élenjáró e-mobilitási szolgáltatójaként aktívan közreműködik a környezetbarát közlekedés hazai elterjesztésében. Célja, hogy a lehető legmagasabb szintű és legbiztonságosabb e-autós élményt biztosítsa otthon, a munkahelyen és útközben is. A publikus töltőhálózat fejlesztésével párhuzamosan a Mobiliti magánszemélyek számára nyújt elektromosautó-töltési szolgáltatást.

Mostantól az MVM Next webshopjában online megvásárolhatók az otthoni töltéshez szükséges töltőberendezések és kiegészítők is. Ezek az otthoni töltők biztonságos CE-jóváhagyással, valamint megbízható gyártói háttérrel és tartós terméktámogatással rendelkeznek. A Mobiliti vállalja továbbá ezen töltők felszerelését és beüzemelését is képzett szakemberek segítségével.

A termékeket személyesen is megtekinthetik két Otthon Pont irodában, Budapesten a Fiumei út 9-11. vagy Kecskeméten az Izsáki út 2. szám alatt. Ezekben az irodákban az MVM Next kollégái készséggel állnak az ügyfelek rendelkezésére.

További információk: www.mvmnextshop.hu