Ingyenes wifi szolgáltatás az MVM Next ügyfélszolgálati irodáiban

2022.11.29

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. ingyenes wifi szolgáltatást vezet be ügyfélszolgálati irodáiban. A november 28-ától első körben 12 irodában működő szolgáltatás az év végéig az állandó irodák többségében elérhetővé válik.

Az MVM Next a tavasszal megújított és Otthon Ponttá alakított Fiumei úti irodájában már márciusban bevezette az ingyenes wifit, ezt terjeszti ki most a többi irodájára, bővítve kényelmi szolgáltatásainak körét. A wifi szolgáltatás az ügyfélszolgálati irodák nyitvatartási idejében érhető el, minden várakozó ügyfél számára. Az időkorlát leteltével az adatforgalmazás biztonsági okokból megszűnik, a szolgáltatás további igénybevételéhez újra csatlakozni kell a hálózathoz.  

Az ingyenes wifi szolgáltatás bevezetésével az MVM Next az online ügyintézés kényelmére szeretné felhívni ügyfelei figyelmét. Az alkalmazásáruházakban elérhető mobilapplikáció letöltésével és egy gyors regisztrációval az ügyek többsége otthonról - várakozás, utazás és sorban állás nélkül - is elintézhető.

A wifi szolgáltatás elérhetőségét az ügyfélszolgálati irodákban matricák jelzik.