Az MVM Next tájékoztató videósorozattal segíti ügyfeleit a számlák megértésében

2022.12.02

Mindennapi energiánk címmel indított videósorozatot az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. A lakossági ügyfeleket érintő legfontosabb témákban készült kisfilmek között egy részletes számlamagyarázó is megtalálható, amely a számlák pontos megértésében segíti az ügyfeleket.

A Mindennapi energiánk sorozatban eddig megjelent videók többek között kitérnek arra, hogy mit jelent a súlyozási kulcs vagy a fogyasztási jelleggörbe, mit kell tudni a nagycsaládosok vagy a társasházak számlázásáról, diktálni érdemes-e inkább vagy havi átalánydíjat fizetni, illetve hogy mit jelentenek a gázszámla egyes elemei.

A társaság a legtöbbeket érintő kérdéseket válaszolja meg a videókban, az ügyfelek így az MVM Next ügyfélszolgálati irodáiban elérhető tájékoztatáshoz akár otthonról, kényelmesebben, gyorsabban, kevesebb fáradság árán is hozzájuthatnak.

A kisfilmek megtekinthetők az MVM Next részletes tájékoztató weboldalán (https://www.mvmnext.hu/lakossagirezsi), ahol a videók mellett számos információ, árkalkulátorok, számlamagyarázók és folyamatosan frissített kérdések-válaszok segítik az ügyfeleket.