Rendszerkarbantartás

2023.04.11

Tervezett rendszerkarbantartás miatt április 21-én (péntek) 18:00 óra és április 23 (vasárnap) 22:00 óra között weboldalaink és digitális szolgáltatásaink időszakosan nem lesznek elérhetők.

 

Április 21-én (péntek) 18:00 óra és április 22-én (szombat) 06:00 között nem lesznek elérhetők a weboldalaink, az mvmnext.hu/Ugyfelszolgalat címen lakossági online ügyintézési felületünk, MVM Next appunk, valamint a földgáz és áram e-ügyintézés szolgáltatásunk sem. A fenti időszakban a mérőállások telefonos automatán keresztül történő rögzítése sem lehetséges.

Ebben az időszakban versenypiaci online ügyintézésre sem lesz lehetőség.

 

Április 22-én (szombat) 17:00 óra és 22:00 óra között a mérőállások telefonon történő rögzítése, valamint a földgáz előre fizetős mérők feltöltése nem lehetséges.

 

Április 23-án (vasárnap) 06:00 órától 22:00 óráig nem lesz elérhető az mvmnext.hu/Ugyfelszolgalat címen lakossági online ügyintézési felületünk, MVM Next appunk, a nem lakossági áram online ügyintézési felületünk (mvmnext.hu/aram/ugyfelszolgalat), valamint áram e-ügyintézés szolgáltatásunk. Ebben az időszakban az MVM Démász Áramhálózati Kft. területén levő mérők állásának telefonos rögzítése és az áram előre fizetős mérők feltöltése sem lehetséges.

A fenti időszakban versenypiaci online ügyintézésre sem lesz lehetőség.

 

A kényelmetlenségért elnézést kérünk, ügyfeleink türelmét köszönjük.