Megújult az MVM ügyfélszolgálati irodája Győrben

2024.01.12

 

Győr, 2024. január 11. – Dr. Czepek Gábor, az Energiaügyi Minisztérium közigazgatási államtitkára, Deme Krisztián Szabolcs, az MVM Zrt. ügyfélkapcsolati vezérigazgató-helyettese, Simon Róbert Balázs és Kara Ákos, a térség országgyűlési képviselői, Dézsi Csaba András, Győr polgármestere, valamint Dr. Bozóky Anita, az MVM Csoport kommunikációs igazgatója avatta fel ünnepélyes keretek között 2024. január 11-én az MVM kibővült, hatékonyabb és gyorsabb ügyintézést biztosító ügyfélszolgálati irodáját Győrben, Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő városában.

A társaságcsoport továbbra is elkötelezett abban, hogy hagyományos közműszolgáltatói szerepkörén túl igazi partnerként támogassa a magyar háztartásokat és vállalatokat, ezért ügyfélkapcsolati csatornái folyamatos fejlesztésével segíti ügyfeleit a gázzal és árammal kapcsolatos ügyeik gyors és hatékony intézésében, élményszerűbbé téve számukra az ügyintézést.

Győrben, amely a Nyugat-Dunántúl fejlődésének motorja, az elmúlt évben már közel 25 ezer MVM ügyfél intézte árammal, földgázzal és hulladékgazdálkodással kapcsolatos ügyeit az ügyfélszolgálati irodán.

Az MVM ezért úgy döntött, hogy 2024. januártól – változatlan nyitva tartással – kibővíti az irodát, és megnövelt számú ügyfélpulttal, valamint tágasabb és kényelmesebb ügyfélváróval fogadja az ügyfeleket, amely ezentúl nagyobb ügyfélszám fogadására is alkalmas lesz.

A megújult iroda pontos címe: 9024 Győr, Wesselényi u. 6. (Leier City Center - Arzenál Irodaház, földszint)  

Nyitva tartási ideje:

Hétfő: 8:00-14:00

Kedd: 8:00-14:00

Szerda: 8:00-20:00

Csütörtök: 8:00-14:00

Péntek: 8:00-14:00

 

</div