Állandó ügyfélszolgálati irodával várja ügyfeleit az MVM Nagykátán

2024.01.16

 

Nagykáta, 2024. január 16. – Koncz Zsófia, az Energiaügyi Minisztérium miniszterhelyettese, Pecznik János, az MVM Ügyfélszolgálati Kft. ügyvezetője, Czerván György országgyűlési képviselő és Dorner Gábor, Nagykáta polgármestere avatta fel az MVM új állandó ügyfélszolgálati irodáját a Tápió-vidék fővárosaként is emlegetett Nagykátán, ahol az áramügyek mellett ezentúl a földgázszolgáltatással kapcsolatos ügyeket is intézhetik az ügyfelek.

A társaságcsoport számára elsődleges, hogy személyes és online ügyfélkapcsolati csatornái folyamatos fejlesztésével minél magasabb színvonalon szolgálja ki ügyfeleit. Az MVM hagyományos közműszolgáltatói szerepkörén túl ezzel partnerként kívánja támogatni a magyar háztartásokat és vállalatokat is.

Nagykáta a térség fontos adminisztratív, kulturális, egészségügyi és üzleti központja. A városban eddig működött fiókirodában közel 8 ezer MVM ügyfél intézte áramszolgáltatással kapcsolatos ügyeit.

2024 januárjától a hét minden munkanapján nyitva tartó, állandó irodát biztosít számukra az MVM. Itt az áramügyek mellett minden ügyintézői pultnál segítséget kaphatnak a földgázszolgálatással kapcsolatos ügyek elintézésében is. A Nagykátán és térségében élők kiszolgálása így gyorsabbá és kényelmesebbé válik.

Az új állandó iroda pontos címe: 2760 Nagykáta, Szabadság tér 7.

 

Nyitva tartási ideje:

Hétfő: 8:00-14:00

Kedd: 8:00-14:00

Szerda: 8:00-20:00

Csütörtök: 8:00-14:00

Péntek: 8:00-14:00