A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.

Tájékoztatás együttműködő szervek részére

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. elektronikus ügyintézés biztosítására kötelezett szolgáltató az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól szóló 2015. évi CCXXII. törvény alapján. 
Társaságunk lehetővé teszi az elektronikus információ- és dokumentumcserét az elektronikus ügyintézést biztosító szervek mint együttműködő szervek részére.
Információátadási szabályzatunkat itt tekintheti meg.

Elérhetőségünk:

•    Hivatali kapu: saját Hivatali Kapuval rendelkező szervezetek az MVMNEXT címzést használják (KRID: 266485979)
 
Az elektronikus aláírás- és bélyegző használatáról


Társaságunk, mint elektronikus ügyintézésre kötelezett szerv az elektronikusan kiállított dokumentumokat elektronikus aláírással, illetőleg bélyegzővel látja el. Az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól szóló 2015. évi CCXXII. törvényben (továbbiakban Eüitv.) nevesített ügyekben az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. a keletkezett elektronikus okiratokat hitelesítés céljából elektronikus aláírással és/vagy elektronikus bélyegzővel látja el.
Elektronikus Aláírási és Bélyegzési Szabályzatunkat, valamint az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-nél elektronikus aláírással feljogosított személyek adatait itt tekintheti meg.
Másolatkészítési szabályzatunkat itt tekintheti meg.