A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.

E-ügyintézés információk

Az MVM Next Energiakereskedelemi Zrt. „Az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól” szóló 2015. évi CCXXII. törvény alapján elektronikus ügyintézés biztosítására kötelezett szolgáltató.

Ez azt jelenti, hogy az egyetemes villamosenergia-szolgáltatás szerződéses ügyek intézhetők e-ügyintézéssel.

Kérjük, az alábbiakra ügyeljen ügyintézéskor:

- olvassa el honlapunk on-line ügyfélszolgálatán, hogy az adott ügy intézéséhez milyen dokumentumok szükségesek, és csatolja azokat,

- töltse ki a rendelkezési nyilvántartásokat, mielőtt elindítja az ügyet,

- győzödjön meg róla, hogy Ön a szerződő fél, tehát a saját nevében intézkedik, vagy a rendelkezési nyilvántartásban meghatalmazott, illetve képviseleti joggal rendelkező személy, mert csak ezekben az esetekben intézhet ügyet.

Olyan szervezetek esetén, akik nem szerepelnek közhiteles elektronikus nyilvántartásban, nem lehetséges az e-ügyintézés. Ilyen szervezetek például az alapítványok, egyesületek, társasházak, kamarák, egyházak, köztestületek, civil szervezetek, stb.

A választ a rendelkezési nyilvántartás alapján küldjük, ugyanakkor címzéskor mindig az MVM Next Energiakereskedelemi Zrt.-vel megkötött szerződésben szereplő e-mai címet és postai címet használjuk.

Az ügyek ügytípustól függően részben azonnal feldolgozásra kerülnek, részben pedig ügyintézőink dolgozzák fel a kérést.

Tájékoztató Ügyfeleink részére

Tájékoztató együttműködő szervek részére

Amennyiben ügyet kíván intézni kattintson ide