A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.

Szerződéssel kapcsolatos ügyintézés

A bal oldalon található menüpontokban szerződéssel kapcsolatos ügyeit tudja intézni.

Árszabás módosítása


Az áramfogyasztás elszámolása a szerződés szerinti árszabáson történik. Bizonyos esetekben – legtöbbször a korábbitól különböző típusú mérő felszerelése esetén – lehetőség van a szerződésben szereplő árszabás módosítására. 


Kapcsolattartó/ meghatalmazott megadása, módosítása

Ha szeretné, hogy az áramszolgáltatással kapcsolatos ügyekben Ön helyett más személyt – például egy családtagját – keressünk, és elfogadjuk az Ön ügyeinek intézőjeként, lehetősége van kapcsolattartó megadására.


Felhasználási cél módosítása

Ha a felhasználási hely használatának célja megváltozik, új szerződés kötése szükséges, akkor is, ha a szerződő fél nem változik. Ilyen eset például, ha egy korábban garázsként használt helyiség a továbbiakban egyéni vállalkozó üzlethelyisége vagy műhelye lesz. 


Szerződéssel kapcsolatos adatok módosítása

Módosíthatja levelezési címét, telefonszámát és egyéb, nem az online ügyfélszolgálati regisztrációhoz tartozó e-mail-címét.


Fizetési mód váltása


Ha egyedi átutalással vagy csoportos beszedési megbízással fizetné számláit, itt tájékozódhat a csekkmentes fizetési módokról. 

Szerződéskötés, szerződés felmondása

Online ügyfélszolgálatunkon kényelmesen intézheti a szerződésváltozással kapcsolatos ügyeit a menüpontban található űrlap kitöltésével és a megfelelő dokumentumok becsatolásával.