A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.

Válassza Ön is az online ügyintézést!

 

Online ügyintézési felületünkön otthona kényelméből, a nap 24 órájában intézheti árammal kapcsolatos ügyeit.


•    Mérőállást diktálhat és megtekintheti korábbi mérőállásait
•    Megtekintheti és befizetheti számláit, elmentheti bankkártyaadatait
•    E-számlára válthat
•    Módosíthatja regisztrációs adatait
•    Időpontot foglalhat ügyfélszolgálati irodai ügyintézésre
•    Nyilatkozhat túlfizetéséről
•    Bejelenthet általános- és műszaki hibákat

Bármelyik okoseszközén beléphet fiókjába: online ügyintézési felületünket és az MVM Next appot ugyanazzal a regisztrációval tudja használni.

Töltse le most az MVM Next appot!

Az app ingyenesen elérhető bármelyik alkalmazás-áruházból:

 

Videós ügyfélszolgálat

Nyitvatartás munkanapokon 08:00 – 16:00 óra között

A szolgáltatás használatának feltételei

  • Az ügyfél és az ügyintéző látja és hallja egymást, a beszélgetésbe más nem kaphat betekintést.
  • Ha éppen nincs szabad ügyintéző, akkor várni kell.
  • A beszélgetés megkezdése előtt a rendszer technikai ellenőrzéseket végez. Abban az esetben, ha az ügyfél valamelyik eszköze nem megfelelő, a videós ügyintézésre nincs lehetőség.

A gyors azonosításhoz az Ön felhasználási helyének azonosítójára lesz szükség, kérjük, készítse elő utolsó villanyszámláját. Ha meghatalmazottként jár el, szükség lesz a meghatalmazás bemutatására.

Felhívjuk figyelmét, hogy a videós ügyintézés akkor kezdhető meg, ha a Ön a videós ügyintézés Adatkezelési Tájékoztatójában foglaltak megismerését követően önkéntesen, egyértelműen, kifejezetten hozzájárult személyes adatai, ezen belül különösen a képfelvétel és a hangfelvétel rögzítéséhez, illetve azok MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. által történő kezeléséhez.

A négyzet bejelölésével elismerem, hogy a videós ügyintézés Adatkezelési Tájékoztatójában foglaltakat megismertem és annak ismeretében önkéntesen, kifejezetten egyértelműen hozzájárulok személyes adataim abban foglaltak szerinti kezeléséhez, képmásom és hangom rögzítését is beleértve. A négyzet bejelölésével megadott hozzájárulásom az Általános Adatvédelmi Rendelet szerinti hozzájárulás mellett a Polgári Törvénykönyv 2:48. § (1) bekezdésében foglaltak („Képmás vagy hangfelvétel elkészítéséhez és felhasználásához az érintett személy hozzájárulása szükséges.”) szerinti hozzájárulásnak is minősül.


Hasznos információk:
Online ügyfélszolgálatunk használatához Google Chrome és Firefox böngészők legfrissebb, de három évnél nem régebbi verzióit javasoljuk.
Firefox 52-es verzió vagy újabb, Chrome 52-es verzió vagy újabb, Edge 15-ös verzió vagy újabb, Safari 11-es verzió vagy újabb, Opera 42-es verzió vagy újabb. 
Az optimális megjelenés eléréséhez, kérjük, mindig frissítse böngészőit.