A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.

Válassza Ön is az online ügyintézést!

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy rendszerkarbantartási munkálatok miatt szeptember 24-a (szombat) 06:00 óra és 22:00 óra között, valamint szeptember 25-e (vasárnap) 06:00 óra és 22:00 óra között az online ügyfélszolgálatunk nem lesz elérhető. A kényelmetlenségért elnézést kérünk, ügyfeeleink türelmét köszönjük.

Online ügyintézési felületünkön otthona kényelméből, a nap 24 órájában intézheti árammal kapcsolatos ügyeit.


•    Mérőállást diktálhat és megtekintheti korábbi mérőállásait
•    Megtekintheti és befizetheti számláit, elmentheti bankkártyaadatait
•    E-számlára válthat
•    Módosíthatja regisztrációs adatait
•    Időpontot foglalhat ügyfélszolgálati irodai ügyintézésre
•    Nyilatkozhat túlfizetéséről
•    Bejelenthet általános- és műszaki hibákat

Bármelyik okoseszközén beléphet fiókjába: online ügyintézési felületünket és az MVM Next appot ugyanazzal a regisztrációval tudja használni.

Töltse le most az MVM Next appot!

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy rendszerkarbantartási munkálatok miatt szeptember 24-én (szombat) 06:00 óra és 22:00 óra között, valamint szeptember 25-e (vasárnap) 06:00 óra és 22:00 óra között az mobilapplikáció szolgáltatásunk nem lesz elérhető. A kényelmetlenségért elnézést kérünk, ügyfeleink türelmét köszönjük.

Az app ingyenesen elérhető bármelyik alkalmazás-áruházból:

 

Videós ügyfélszolgálat

Nyitvatartás munkanapokon 08:00 – 16:00 óra között

A szolgáltatás használatának feltételei

  • Az ügyfél és az ügyintéző látja és hallja egymást, a beszélgetésbe más nem kaphat betekintést.
  • Ha éppen nincs szabad ügyintéző, akkor várni kell.
  • A beszélgetés megkezdése előtt a rendszer technikai ellenőrzéseket végez. Abban az esetben, ha az ügyfél valamelyik eszköze nem megfelelő, a videós ügyintézésre nincs lehetőség.

A gyors azonosításhoz az Ön felhasználási helyének azonosítójára lesz szükség, kérjük, készítse elő utolsó villanyszámláját. Ha meghatalmazottként jár el, szükség lesz a meghatalmazás bemutatására.

Felhívjuk figyelmét, hogy a videós ügyintézés akkor kezdhető meg, ha a Ön a videós ügyintézés Adatkezelési Tájékoztatójában foglaltak megismerését követően önkéntesen, egyértelműen, kifejezetten hozzájárult személyes adatai, ezen belül különösen a képfelvétel és a hangfelvétel rögzítéséhez, illetve azok MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. által történő kezeléséhez.

A négyzet bejelölésével elismerem, hogy a videós ügyintézés Adatkezelési Tájékoztatójában foglaltakat megismertem és annak ismeretében önkéntesen, kifejezetten egyértelműen hozzájárulok személyes adataim abban foglaltak szerinti kezeléséhez, képmásom és hangom rögzítését is beleértve. A négyzet bejelölésével megadott hozzájárulásom az Általános Adatvédelmi Rendelet szerinti hozzájárulás mellett a Polgári Törvénykönyv 2:48. § (1) bekezdésében foglaltak („Képmás vagy hangfelvétel elkészítéséhez és felhasználásához az érintett személy hozzájárulása szükséges.”) szerinti hozzájárulásnak is minősül.

Töltse le most az MVM Next Áramappot!

 

Pár perces regisztráció után bárhonnan, bármikor intézheti árammal kapcsolatos ügyeit okostelefonjáról.

Mi mindenre használható az alkalmazás?

  • Mérőállást diktálhat.
  • Megtekintheti és letöltheti számláit.
  • Befizetheti számláit bankkártyával.
  • Igényelheti a környezetbarát e-számlát.
  • Értesítéseket kaphat a fizetendő számla érkezéséről és a mérőállás-diktálási időszakról.
     


Hasznos információk:
Online ügyfélszolgálatunk használatához Google Chrome és Firefox böngészők legfrissebb, de három évnél nem régebbi verzióit javasoljuk.
Firefox 52-es verzió vagy újabb, Chrome 52-es verzió vagy újabb, Edge 15-ös verzió vagy újabb, Safari 11-es verzió vagy újabb, Opera 42-es verzió vagy újabb. 
Az optimális megjelenés eléréséhez, kérjük, mindig frissítse böngészőit.