A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. egyetemes villamosenergia-szolgáltatói üzletszabályzat-módosítás tervezet 2023

Tisztelt Ügyfelünk!

A villamos energiáról szóló 2007. évi LXXXVI. törvény rendelkezéseinek végrehajtásáról szóló 273/2007. (X. 19.) Korm. rendelet 51. §-ában foglaltak végrehajtása érdekében az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. ezúton teszi közzé egyetemes villamosenergia-szolgáltatói üzletszabályzatának tervezetét, amely korrektúra jelek segítségével mutatja a jelenleg alkalmazott üzletszabályzathoz képesti módosításokat. A tervezet jogszabályváltozások végrehajtásához szükséges módosításokat, kiegészítéseket, továbbá az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. által alkalmazott működési gyakorlat tapasztalataiból eredő pontosításokat tartalmaz. A módosítások egy része jogszabályi rendelkezéseken alapul, amelyek az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-t is kötik, így az ilyen rendelkezések megváltoztatására nincs lehetőség.

Amennyiben a módosítással érintett rendelkezésekkel kapcsolatban észrevétele van, úgy azt az mvmnextuzletszabalyzat@mvm.hu e-mail-címen tudja 2023. április 26. napjáig jelezni.

Felhívjuk a szíves figyelmét, hogy a tervezet nem módosított (nem korrektúrázott) részeit a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal a korábbiakban jóváhagyta, ezen szövegrészek a jelenleg hatályos üzletszabályzatunk részét képezik. Kérjük, a módosításokkal nem érintett részekre ne tegyen észrevételt. 

A megküldött észrevételek a jóváhagyásra jogosult Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal részére – az üzletszabályzat módosításának jóváhagyására irányuló eljárás keretében – benyújtásra kerülnek.
 
Budapest, 2023. április 5.

MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.
 

Egyetemes villamosenergia-szolgáltatói üzletszabályzat módosításának tervezete