A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.

Vállalkozások

Minden vállalkozásnak alapvető értéke a fejlődésre való törekvés. Ez az érték összeköt Bennünket. Célunk, hogy minőségi szolgáltatással – legyen szó a villamos energia minőségéről vagy ügyfélszolgálati tevékenységünkről – biztosítsuk az Ön vállalkozása számára is a fejlődéshez szükséges energiát az egyetemes szolgáltatásban és a szabadpiacon egyaránt.

A menüpontok között böngészve hasznos információkat találhat elérhetőségeinkről, szolgáltatási árainkról . Tájékozódhat arról, mi a teendő, ha fejleszteni kívánja vállalkozása villamos energia ellátását. Számláink és folyamataink könnyebb érthetőségét szolgáló aktuális tájékoztatásainkat pedig megtalálja az Információközpont menüpontban. Méréssel kapcsolatos kérdéseire a Mérés menüpontban találja meg a válaszokat. Mérési központ szolgáltatásunk távleolvasott fogyasztóinknak biztosít részletes információkat a villamos energia felhasználásukról.

Köszönjük, hogy partnere lehetünk a fejlődésben!