A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.

Vállalkozások Önkormányzatok

Vállalkozásoknak és Önkormányzatoknak szóló oldalainkon összegyűjtöttük üzleti, intézményi ügyfelek számára fontos tudnivalókat. A mindkét típusú ügyfelek számára érdekes méréstechnikai információk mellett a Vállalkozások és az Önkormányzatok is testre szabottan, külön oldalakon találhatják meg az információkat.

Bízunk abban, hogy Tisztelt Partnereink számára hasznos tudnivalókat gyűjtöttünk össze, és így tudjuk segíteni az Önök hatékony tájékozódását és munkáját.

 

Felhívjuk érintett ügyfeleink figyelmét, hogy a vészhelyzet idejére érvényes kormányrendelet alapján az oldalon szereplő tájékoztatás egyes részeitől átmenetileg eltérően járunk el A 2022. augusztus 1-jétől hatályos változásokkal kapcsolatos részletes tájékoztató lakossági ügyfelek részére itt, nem lakossági ügyfelek részére itt található.

(217/2022. (VI. 17.) Korm. rendelet a veszélyhelyzet ideje alatt az egyetemes szolgáltatásra jogosultak körének meghatározásáról).