Ugrás a tartalomra

Tájékoztatás a rendkívüli diktálási lehetőséggel kapcsolatban

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. a 2022. augusztus 1-jei árváltozáshoz kapcsolódóan minden érintett ügyfelének lehetőséget biztosít a mérőállás bediktálására, ezért ennek határidejét augusztus 15-ig meghosszabbítja.

Ha eddig még nem sikerült a mérőóraállás rögzítése, javasoljuk, hogy augusztus 15-ig térjen vissza az https://ker.mvmnext.hu címen elérhető online ügyfélszolgálatra vagy a telefonos ügyfélszolgálatra. A mérőóraállás rögzítése munkaidőn kívül is, 0-24 órában lehetséges az online felületen, illetve telefonon keresztül történő automatikus diktálással.

Felhívjuk tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy a rendkívüli diktálás nem kötelező, és a kedvezményes kereten belül fogyasztó ügyfeleinknek nem is érdemes mérőállást rögzíteni a rendkívüli időszakban. Amennyiben az ügyfél augusztus 15-éig nem küldi el az aktuális mérőóra állását, nem érheti hátrány, ebben az esetben becsült érték alapján számlamegosztás történik és a 2022. július 31-ig elfogyasztott és a 2022. augusztus 1-jétől elfogyasztott energia mennyisége külön soron lesz feltüntetve a számlán.

Megértését és türelmét köszönjük!


A rendkívüli diktálás időszakában kivételesen regisztrálás nélkül is lehet diktálni ezen a felületen.

Ha már rendelkezik online ügyfélszolgálati regisztrációval, a ker.mvmnext.hu oldalon rögzítheti mérőállását.