A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.

Energiatakarékosan a konyhában

„Kuktában főzök mindent, mert gyors és takarékos. Érdemes toronyfőzést alkalmazni, sok energiát lehet vele megtakarítani, és az ízek is megmaradnak!”

„Az elektromos sütőben lehet több ételt is sütni egyszerre, egymás mellett vagy alatt”; „A sütemény és az étel egymás után kerül be a sütőbe, megspórolva ezzel a sütő újbóli felmelegítéséhez szükséges energiát. A lekapcsolt sütő kenyérkocka pirításra, étel melegen tartására is használható.”



„Indukciós főzőlapot használok, amivel energiát és időt is megtakarítok.”; „Az elektromos főzőlapok maradék hőjét és a vastagtalpú edények hő-megtartási képességét használom ki a főzés során”; „azt a főző felületet használom, amely méretében a leginkább illik az edényhez, és nem szabad elfelejteni a fedő használatát sem.”

vissza